Fahriye Evcen este așteptată să revină pe platourile de filmare. Filiz Akın, actrița de origine turcă în vârstă de 81 de ani, i-a transmis un mesaj emoționant

Publicat pe 10.05.2024 la 12:36 Actualizat pe 10.05.2024 la 13:14

Fahriye Evcen și-a dedicat ultimii ani din viața sa creșterii copiilor. Cu toate acestea, este așteptată de fanii din toată lumea pe platourile de filmare într-un nou proiect profesional. De asemenea, a primit un comentariu neașteptat din partea actriței Filiz Akin în vârstă de 81 de ani.

actriță poartă părul prins în coadă

Fahriye Evcen este așteptată să revină pe platourile de filmare

Instagram

Filiz Akın este una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe din Turcia. De-a lungul timpului s-a implicat în proiecte de succes și s-a dedicat acestei meserii așa cum puțini au făcut ani la rând. Vedeta în vârstă de 81 de ani a ținut să-i transmită faimoasei Fahriye Evcen un comentariu emoționant în mediul online, atunci când aceasta a publicat ultimele fotografii.

Fahriye Evcen este așteptată să revină pe platourile de filmare

A reușit să atragă atenția cu rolurile pe care le-a interpretat în trecut, însă de o bună perioadă de timp s-a dedicat complet familiei și creșterii copiilor. Are doi băieți și de ceva vreme a început să publice tot mai des fotografii cu aceștia. Are peste 13 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a lăsat amintire peste 800 de imagini și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul celor mai recente dintre acestea a primit mai multe comentarii și aprecieri din partea fanilor din toată lumea. Cel mai revelant comentariu a venit totuși din partea actriței Filiz Akın în vârstă de 81 de ani. Aceasta a punctat faptul că își dorește ca Fahriye Evcen să revină pe micile ecrane.

Citește și: Burak Özçivit ar fi înșelat-o pe Fahriye Evcen cu actrița Özge Törer din Kuruluș Osman – Osman Întemeietorul. Ce spune actorul despre cele mai recente vești

“Frumoasa noastră actriță, aș vrea să te mai putem urmări într-un film sau un serial TV. Cu dragoste.”, a scris Filiz Akın. Ca de fiecare dată, cel care o susține necondiționat este Burak Özçivit. S-au căsătorit în 2017 și de atunci au trecut prin multe momente frumoase. Nu puteau însă să nu fie ținta atacurilor în mediul online. În ceea ce-l privește pe actorul celebru din Osman Întemeietorul, acesta are peste 25 de milioane de fani pe contul personal de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt momente surprinse pe platourile de filmare sau colaborări cu diferite branduri celebre.

Cine este Filiz Akın, actrița în vârstă de 81 de ani care își dorește ca Fahriye Evcen să revină pe platourile de filmare

Este unul dintre simbolurile perioadei de aur ale cinematografiei din Turcia. A realizat filme și seriale încă din 1960. Este recunoscută publicului pentru producțiile "Reyhan", "Shame", "Hopeless", "Shackleless Prisoners", "Ankara Express", "Two Ships Side by Side" și "Gurbet Kuşları". Numele său real este Suna Akın și s-a născut pe 2 ianuarie 1943 în Ankara.

Citește și: Declarația de dragoste primită de Burak Özçivit din partea soției sale. “Îl iubesc în toate felurile posibile”

Este absolventă a universității de istorie, departamentul de arheologie din Ankara. Vorbește fluent limbile franceză și engleză. Cu toate că a visat dintotdeauna să devină arhitect, a început să lucreze în turism și a continuat să se dedice acestei meserii timp de doi ani. A reușit să atragă atenția tuturor odată ce a câștigat o competiție în 1962.

Cu toate că a mai jucat și în alte producții la începutul carierei sale, filmul Yankesici kiz din 1964 i-a adus fără doar și poate recunoaștere internațională. Tot în această perioadă s-a căsătorit cu regizorul Türker İnanoğlu. În 1965 a jucat în filmul Kolejli Kizin Aski alături de Ayhan Işık. A urmat producția Çıtkırıldım, acolo unde a jucat împreună cu Cüneyt Arkın.

În articolul

Fahriye Evcen este așteptată să revină pe platourile de filmare. Filiz Akın, actrița de origine turcă în vârstă de 81 de ani, i-a transmis un mesaj emoționant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: „Pentru totdeauna îndrăgostită”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x