Fratele lui Aras Bulut Iynemli este acuzat de violență domestică. Ce a declarat soția lui Orçun İynemli și ce alte fapt a mai comis acesta

Publicat pe 20.01.2024 la 18:18 Actualizat pe 20.01.2024 la 10:53

Fratele lui Aras Bulut Iynemli a fost pus sub control judiciar după ce a fost declarat violent. Ce alte acuzații îi sunt aduse actorului.

Aras Bulut Iynemli poartă un pulover deschis la culoare și ține o cană în mână

Fratele lui Aras Bulut Iynemli este acuzat de violență domestică

Instagram

Eda İynemli a întocmit un raport în care îl declară agresor pe Orçun İynemli, fratele actorului din Legea familiei. Potrivit publicațiilor din Turcia, acesta ar fi fost eliberat dar a început să primească tratament și control judiciar. Acum toată lumea se întreabă cine este și cu ce se ocupă.

Fratele lui Aras Bulut Iynemli este acuzat de violență domestică

Actorul de teatru și cinema Orçun İynemli s-a născut pe 27 octombrie 1979. Este fratele mai mare al lui Aras Bulut Iynemli, actori în Legea familiei. S-a alăturat lumii divertismentului în 1999 cu filmul “On the edge of life”. De-a lungul anilor a jucat în tot mai multe producții din țara natală și a demonstrat că este un produs de succes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent este acuzat de propria soție de violență domestică, posesie și consum de droguri. Aceasta a făcut mai multe declarații de-a drepul șocante, iar fanii din mediul online nu au rămas fără reacții. Chiar Orçun İynemli a punctat faptul că este dependent și are nevoie de ajutor specializat.

“Folosește violența împotriva mea. Crește droguri în casă și le folosește.”, a declarat soția acestuia. Eda İynemli este de asemenea actriță. Incidentul s-a produs în data de 22 octombrie în casa celor doi soți. După o seară în care au consumat alcool împreună, aceștia s-ar fi certat și lucrurile ar fi luat o altă întorsătură, mult mai gravă.

După ce vedeta a mărturisit în fața poliției că soțul său consumă și produce droguri, organele de ordine i-au percheziționat casa la scurtă vreme după ce au obținut un mandat. Potrivit sabah.com, actorul a fost reținut și adus în fața poliției pentru declarații. Ulterior, a oferit alte răspunsuri în fața judecătorilor.

“Sunt dependent și vreau să mă tratez.”, ar fi spus actorul, fratele faimosului din Legea familiei. În prezent, Aras Bulut Iynmeli își promovează filmul despre viața celui mai mare conducător al Turciei, Atatürk.

Premiera filmului Atatürk a avut loc pe 23 octombrie

Cea mai așteptată producție din Turcia la momentul actual a avut premiera pe data de 23 octombrie la Atatürk Cultural Center. De asemenea, costumele folosite în mult așeptata producție au fost expuse. Aras Bulut Iynmeli a fost cel care și-a exprimat primul părerea despre ceea ce se întâmplă.

“Sunt în acest proiect cu o mare responsabilitate. Am spus povestea unuia dintre cei mai mari conducători. Am avut șansa să joc marele lider pe vremea tinereții sale în cadrul aniversării a 100 de ani de Republică. Am avut o singură motivație, să merit acest rol. Am lucrat din greu cu toții. Suntem aici după 2 ani și jumătate de efort. Sperăm să vă arătăm ce am făcut mai bine.”, a declarat actorul.

De asemenea, a punctat și scena care l-a impresionat cel mai mult în film: “Este o scrisoare pe care o scrie Atatürk către mama lui Anzac în 1934. Am folosit acea scrisoare la sfârșitul războiului din Gallipoli. Nu mi-am putut reveni timp de 15 minute după ce am filmat acea scenă. Filmul trebuia să fie original o serie de 6 episoade care s-a transformat în două filme.”

În articolul

Fratele lui Aras Bulut Iynemli este acuzat de violență domestică. Ce a declarat soția lui Orçun İynemli și ce alte fapt a mai comis acesta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x