Gabriel Soto a împlinit 49 de ani și a fost sărbătorit în stil mare. Ce tort a primit din partea iubitei Irina Baeva

Publicat pe 19.04.2024 la 14:35 Actualizat pe 19.04.2024 la 15:28

Gabriel Soto și-a sărbătorit ziua de naștere înconjurat de oamenii dragi. A primit un tort aniversar cu un mesaj inedit. Vezi despre ce e vorba.

actor în fața microfoanelor poartă ochelari de soare

Gabriel Soto a împlinit 49 de ani și a fost sărbătorit în stil mare

Profimedia Images

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele la momentul actual. Cel mai recent proiect profesional al său este Mi camino es amarte, filmat între 2022 și 2023. Gabriel Soto a împlinit 49 de ani pe 17 aprilie. Este născut în Mexic și a fost căsătorit cu vedeta Geraldine Bazan între 2016 și 2018. Din 2020 formează un cuplu cu actrița de origine rusă Irina Baeva.

Gabriel Soto a împlinit 49 de ani și a fost sărbătorit în stil mare

A sărbătorit ziua de naștere alături de oamenii dragi și a primit un tort aniversar interesant. Mesajul pe care i l-a dedicat Irina Baeva a fost „mai în vârstă, mai deștept și mai frumos ca niciodată”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dragostea mea. Să fii cel mai fericit, universul să-ți dea înapoi toate lucrurile minunate pe care le oferi tu. Te iubesc!”, a scris Irina Baeva pe pagina personală de instagram. La rândul său, actorul a scris “Îți mulțumesc pentru toate”. Imediat, fanii au început cu urări prin mesaje.

Citește și: Gabriel Soto a publicat un filmuleț amuzant cu fiica Elissa. Chiar dacă a divorțat de Geraldine Bazan în 2018, actorul are o relație specială cu copiii săi

“Felicitări”, “Irina, să continuați cu sărbătoarea”, “La mulți ani! Ce bucată de artă este acel tort”, “Felicitări încă o dată, Gabriel! Iubesc tortul ăla”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. De-a lungul carierei sale, Gabriel Soto a fost model și actor. A câștigat concursul El Modelo Mexică și a luat locul întâi la Miss World 1996. Este fost membru al trupei Kairo.

A început cariera de model la vârsta de 18 ani și concursul Miss World în 1996 ținut în Turcia l-a adus pe locul întâi. În trupa Kairo l-a înlocuit pe Eduardo Verastegui. Albumele pe care le-a scos pe piață atunci au fost Libres și Pasiones. A participat în mai multe telenovele de-a lungul timpului.

“Mi querida Isabel” este prima telenovelă în care a jucat. Au urmat Alma Rebelde, Mi destino eres tú, and Carita de ángel. În Amigas y rivales a jucat unul dintre cele mai importante personaje ale sale, “urâtul” Ulises.

Detalii despre Gabriel Soto, actorul celebru de telenovele

În 2002, actorul a apărut în telenovela Las vias del amor cu Aracely Arambula și Jorge Salinas, produsă de Emilio Larrosa. În 2004, o altă producție marca Emilio Larrosa l-a adus în prim-plan alături de regretata Edith Gonzalez care mai târziu va fi înlocuită de Ana Patricia Rojo. A lucrat atunci și alături de Jaime Camil și Maria Sorte.

În 2005, la scurt timp după întoarcerea din Los Angeles a luat lecții de actorie, box și surf. A participat de asemenea în mai multe emisiuni celebre. În 2006 a jucat în telenovela La verdad Oculta produsă din nou de Emilio Larrosa, alături de Galilea Montijo, Alejandra Barros și Eduardo Yanez. Cel din urmă a avut o întoarcere neașteptată pe micile ecrane după o lungă perioadă de absență.

În 2007 a urmat telenovela Bajo las riendas del amor, o adaptare după Cuando llega el amor. Anul 2009 i-a adus un loc în cadrul telenovelei Sortilegio. A urmat apoi un turneu prin SUA cu piesa Sortilegio, el show. A câștigat mai multe premii de-a lungul carierei sale.

În articolul

Gabriel Soto a împlinit 49 de ani și a fost sărbătorit în stil mare. Ce tort a primit din partea iubitei Irina Baeva

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x