Gabriel Soto își dorește să devină tătic din nou alături de Irina Baeva. Actorul vorbește despre planurile de viitor

Publicat pe 20.08.2023 la 23:00 Actualizat pe 20.08.2023 la 11:30

Gabriel Soto a petrecut ziua tatălui alături de fetele sale și viitoarea sa soție, Irina Baeva. Acum actorul mărturisește dacă mai dorește să aibă copii în viitor.

Gabriel Soto poartă un sacou negru și ochelari

Gabriel Soto își dorește să devină tătic din nou alături de Irina Baeva

Profimedia Images

Gabriel Soto și Irina Baeva și-au făcut publică relația în 2018. De atunci s-au logodit, au trecut prin zvonurile unei despărțiri și au continuat viața de cuplu la fel de fericiți.

Gabriel Soto își dorește să devină tătic din nou alături de Irina Baeva

Trăiește alături de Irina Baeva, dar nu uită că este și tăticul a două fetițe din prima căsnicie, cea alături de Geraldine Bazán. Elisa Marie și Alexa Miranda sunt întotdeauna cu zâmbetul pe buze alături de părinții lor. Recent, actorul a dezvăluit dacă are în plan să aibă din nou copii, de data aceasta cu actuala sa logodnică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Da, este în planurile noastre. Acum nu poți să spui că ceva este sigur sau nu. Evident, ne dorim să formăm o familie mare, în viitor. Dacă mai apare un integrant în familie, va fi o binecuvântare trimisă de Dumnezeu.”, a spus actorul. În februarie 2022, Gabriel Soto a dezvăluit că își dorește să formeze o familie alături de Irina Baeva.

“Acum da, adevărul e că orice s-ar întâmpla, ce Dumnezeu își dorește, să ne ofere, va fi incredibil.”, a transmis într-un interviu pentru People en Españo, arată univision.com. Cu acea ocazie actorul s-a entuziasmat spunând că și-ar dori un băiat pentru că deja a crescut două fete.

“Cel mai bine ar fi să avem un băiețel pentru că deja le am pe cele două fiice.”, a spus acesta. În martie 2022, Irina Baeva a mărturisit că i-ar plăcea să aibă 10 copii, cu toate astea ar considera acest lucru o iresponsabilitate. Totul a fost pus în seama economiei, suprapopulației, schimbările climatice, printre altele. Ulterior s-a limitat la a spune că și-ar dori doi copii. La 5 ani de la începutul relației sale, totul indică faptul că Irina Baeva are o relație strânsă cu cele două fiice ale lui Gabriel Soto.

Ce relație are Irina Baeva cu fiicele lui Gabriel Soto

După ce au celebrat ziua tatălui împreună în 2023, au sărbătorit ziua de naștere a lui Gabriel Soto și toate evenimentele care au mai avut loc în viața lor, Irina Baeva a dezvăluit care este relația sa cu fiicele partenerului său. În ianuarie 2021, Irina Baeva a menționat într-o discuție cu Yordi Rosado cum este să trăiască alături de micuțe.

“Este complicat, dar încercăm să ne cunoaștem. Plecăm și creăm amintiri, dar este complicat pentru că poate exista o prejudecată din partea lor, faptul că nu mă cunosc așa bine, dar am trăit câteva lucruri împreună.”, a spus actrița. Aceasta a subliniat că își dorește copii, dar nu atâția pe cât visează de fapt.

Irina Baeva are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Își dorește să continue planurile de căsnicie cu Gabriel Soto, idee ce a venit de la începutul anului 2021. Cu toate că și-au anunțat vestea, în cele din urmă toate planurile au fost amânate. În prezent, cei doi filmează pentru telenovela Amor dividido și imediat ce vor finaliza proiectul vor reveni la proiectele de nuntă.

În articolul

Gabriel Soto își dorește să devină tătic din nou alături de Irina Baeva. Actorul vorbește despre planurile de viitor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x