Gabriel Soto și Irina Baeva s-au căsătorit în secret. Actorul pare să dezvăluie acest lucru printr-un mesaj pe rețelele sociale

Publicat pe 26.10.2023 la 11:40 Actualizat pe 26.10.2023 la 12:28

Irina Baeva și-a sărbătorit recent ziua de naștere și Gabriel Soto i-a dedicat un mesaj special. Astfel, actorul a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenera sa în secret.

Gabriel Soto și Irina Baeva se țin de mână

Gabriel Soto și Irina Baeva s-au căsătorit în secret.

Profimedia Images

Actorul a pornit noi zvonuri legate de relația cu irina Baeva datorită mesajului pe care i l-a transmis partenerei sale în mediul online. Aceasta și-a sărbătorit recent ziua de naștere.

Gabriel Soto și Irina Baeva s-au căsătorit în secret

Îndrăgostiții și-au făcut publică relația în 2018 atunci când actorul era încă într-o căsnicie legală cu vedeta Geraldine Bazán. Abia în luna octombrie a anului 2020, protagonistul din telenovele și antagonistul din Nadie como tu și-a oficializat relația cu rusoaica. Chiar dacă planurile de căsnicie au fost expuse deseori în mediul online, ceremonia a fost nevoită să fie anulată din cauza mai multor situații care au intervenit pe parcurs.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este vorba în special despre războiul dintre Rusia și Ucraina, motiv pentru care părinții faimoasei Irina Baeva nu au putut călători. Decizia de a-și amâna nunta a creat confunzie în rândul internauților, iar cei mai mulți au considerat că relația dintre cei doi s-a terminat. Cu toate acestea, o nouă declarație a lui Gabriel Soto a readus noi intrigi, dat fiind faptul că o numește “soție” pe Irina Baeva.

Citește și: Angelique Boyer “i-a salvat viața” faimoasei Irina Baeva. Cum s-a întâmplat totul și care a fost reacția lui Gabriel Soto

“Am vrut să-ți scriu asta ca să fie ceva diferit, iubirea mea. Vreau ca această întoarcere către soare să fie despre sănătate, mai presus de toate, cu multe bucurii și abundență. Și desigur dragoste, dar asta există deja. Nu știi ce mândru și fericit sunt pentru tine și pentru toate reușitele tale, datorită efortului și disciplinei tale.

În fiecare zi te iubesc mai mult și îți mulțumesc pentru că ești soția mea. Cea mai frumoasă, deșteaptă și cu cei mai frumoși ochi din lume. Te iubesc cu toată inima mea.”, a scris Gabriel Soto. Nu a durat mult până ce răspuns primit din partea Irinei Baeva să ajungă în fața internauților. De asemenea, Gabriel Soto a scris totul în rusă.

“Wow, iubirea mea. Cât ai scris în rusă. Te iubesc și n-aș putea să fiu mai bucuroasă că te am în viața mea.”, a scris actrița. Până acum, niciunul nu a confirmat sau infirmat ideea.

Gabriel Soto, criticat în mediul online pentru mesajul transmis către Irina Baeva

Actorul a ținut să-i dăruiască ceva special soției sale, fără a ști însă că va ajunge să fie criticat de cei din jur. Pe data de 25 octombrie, actrița de origine rusă a împlinit 31 de ani. Așa cum era de așteptat, de la primele ore a primit nenumărate mesaje din partea familiei și prietenilor prin intermediul rețelelor sociale. Printre mesajele private și cele publice s-a numărat și cel din partea lui Gabriel Soto.

“Așa îi spunea și soției sale dinainte”, “Vorbește despre ochii ei într-o fotografie cu filtre, dar dacă se văd bine, este vorba doar despre culoare”, “Cei mai frumoși ochi pe care îi vede sunt cei ai fiicelor”, „Lipsea să-și mai pună și el poză plină de filtre”, au scris fanii.

Nu este pentru prima oară când celebra pereche este criticată. Cu toate acestea, Gabriel Soto este unul dintre cei mai îndrăgiți actori cu peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram.

În articolul

Gabriel Soto și Irina Baeva s-au căsătorit în secret. Actorul pare să dezvăluie acest lucru printr-un mesaj pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
A transformat o dubă într-o locuinţă de lux, cu o investiţie de 140.000$. Cu cât vinde acum casa pe roţi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x