Giovanna Antonelli a îmbrăcat mai multe ținute și s-a prezentat așa în fața fanilor. Ce i-a rugat pe aceștia să facă

Publicat pe 09.02.2022 la 19:51 Actualizat pe 12.05.2022 la 22:58

Giovanna Antonelli, actrița cunoscută prin intermediul rolului Jade, din Clona, a atras atenția comunității sale de admiratori după ce a postat o serie de fotografii în care schimbă mai multe ținute. Ce le-a cerut fanilor să facă.

Jade din Clona, Giovanna Antonelli

TV Happy/Getty

Pe Giovanna Antonelli o știm din telenovele, însă fără doar și poate dintre numeroasele producții care vor rămâne pentru totdeauna gravate în inimile publicului se numără și Clona, seria în care actrița a strălucit și și-a demonstrat talentul, interpretând rolul unei musulmane.

Nu doar rolurile au propulsat-o ci și frumusețea cu care a înzestrat-o Mama Natură. Însă anii au trecut, iar ea ajunsă la 45 de ani pare că nu se lasă pradă timpului, ci se menține într-o formă de zile mari. Acesta face furorii pe rețelele de socializare cu aparițiile sale, iar de curând postarea sa nu a putut fi trecută cu vederea prea ușor.

Giovanna Antonelli a făcut “o paradă” a modei în mediul online. Actrița și-a invitat fanii la discuții pe tema ținutelor

Actrița se pozează fără inhibiții, cu decolteul la vedere și îmbrăcând fără reținere haine care mai de care mai decupate. Debordează de senzualitate de fiecare dată când apărea, iar acum demonstrează că ori ce se poate dacă te străduiești puțin.

Mai mult ea știe cât de important este să țină legătura cu fanii săi din mediul online, așa că i-a rugat să spună care dintre ținute le place cel mai mult, iar comentariile nu au întârziat să apară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Giovanna Antonelli, ipostază rară alături de partenerul său Leonardo Nogueira. Cei doi se sărută pasional în apa mării

Vedeta care deși pare că anii nu mai trec pentru ea, nu mai arată la fel ca acum 19 ani în urmă. Au trecut aproape două decenii de când se difuza în România pentru prima dată telenovela Clona, care spunea povestea unei tinere musulmane, crescută în Occident și obligată să se supună regulilor stricte ale Islamului după moartea mamei ei.

Citește și: Imagine rară cu cele două fete ale Giovannei Antonelli. Tinerele sunt domnișoare în adevăratul sens al cuvântului

Vedeta pare că a descoperit elixirul tinereții, iar trecerea timpului nu a afectat-o absolut deloc. Recent, Giovanna a publicat pe contul de Instagram o imagine care arată cât de bine se menține și ce siluetă de invidiat posedă.

Citește și: Giovanna Antonelli, într-un costum roșu transparent care îi lasă la vedere trupul. Cum arată vedeta din “Clona” la 45 de ani

În articolul

Giovanna Antonelli a îmbrăcat mai multe ținute și s-a prezentat așa în fața fanilor. Ce i-a rugat pe aceștia să facă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când au văzut spectacolul unic: "Dumnezeule! Am vrut să plâng"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!”
MediCOOL
Mâncare procesată și ultraprocesată. Ce alimente intră în aceste categorii și care sunt riscurile lor
Spynews
Horoscop sâmbătă, 18 mai 2024: Leii vor avea chef de viață
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x