Giovanna Antonelli s-a afișat în fața comunității sale fără niciun pic de machiaj pe față. Adevărul despre chipul celei mai admirate actrițe a anilor 2000

Publicat pe 02.12.2022 la 19:27 Actualizat pe 02.12.2022 la 19:51

Giovanna Antonelli, celebra actriță Jade, din serialul de succes Clona, s-a afișat în fața comunității sale așa cum oamenii nu au avut ocazia să o vadă în producțiile sale. Cum arată vedeta fără strop de machiaj pe chip, în confortul locuinței sale.

Giovanna Antonelli

TV Happy

Jade, din Clona, așa au cunoscut-o oamenii pe Giovanna, în plină tinerețe, punând cărămidă peste cărămidă pe drumul său în lumea actoriei. Astăzi, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, are o familie unită, trei copii și un soț care îi este alături pe drumul vieții.

Giovanna Antonelli este o inspirație pentru comunitățile de pretutindeni, care o urmăresc și îi savurează filmele. Acesta este activă nu doar prin intermediul marilor producții la care ia parte, ci și prin intermediul rețelelor de socializare, ținându-și la curent fanii cu activitatea sa.

Giovanna Antonelli, ca o carte deschisă în fața fanilor săi. Actrița nu s-a sfiit să se afișeze fără pic de machiaj pe chip

Giovanna Antonelli este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite și de succes actriță de origine braziliană, care a reușit în decursul anilor să-și expună personalitatea fără filtre. Ea a devenit în timp o inspirație pentru femeile de pretutindeni și continuă să facă lucruri care dau încredere și voință comunității sale care o urmează.

În una dintre cele mai recente postări ale actriței, acesta pare fără pic de machiaj pe chip. În locuința sa, savurând un fresh de fructe. Fanii au susținut-o cu sute de mii de aprecieri, ca de fiecare dată, aplaudând inițiativa vedetei de a se arăta publicului fără retușuri stilistice, așa cum puțină lume din mediul virtual mai are curaj.

Citește și: Giovanna Antonelli, Jade din Clona, a renunțat la orice inhibiție și și-a dezvăluit trupul într-un costum de baie extrem de mic

Giovanna Antonelli este o actriță din Brazilia. La doar 14 ani a apărut pentru prima dată la televizor, în calitate de co-gazdă pentru show-ul „Clube da Criança”.

Patru ani mai târziu, își face debutul în cinematografie, interpretând un rol în serialul „Tropikanka". Au urmat numeroase producții cinematografice cu roluri importante care i-au asigurat vedetei atât faima de pe marile ecrane, cât și în mediul online.

În articolul

Giovanna Antonelli s-a afișat în fața comunității sale fără niciun pic de machiaj pe față. Adevărul despre chipul celei mai admirate actrițe a anilor 2000

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Mykonos" de Spania impune programe de vizită în oraş. Localnicii sunt exasperaţi de turiştii care "intră în case, iau lucruri şi se caţără pe balcoane"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Ce s-a ales şi din ce face bani fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu. Informaţii rare despre Maria
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, imagine emoționantă cu burtica de gravidă! Va deveni mamă pentru a doua oară / FOTO
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x