Gizem Arıkan din Păsări rănite își ține fanii la curent cu starea de sănătate. Cu ce probleme se confruntă vedeta în prezent

Publicat pe 29.11.2023 la 19:33 Actualizat pe 29.11.2023 la 13:30

Gizem Arıkan a publicat noi fotografii în mediul online, însă și-a anunțat fanii că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. Despre ce este vorba.

Gizem Arıkan poartă o rochie neagră și pantofi roșii cu toc

Gizem Arıkan din Păsări rănite își ține fanii la curent cu starea de sănătate

Happy Channel

Gizem Arıkan și-a început cariera cu un rol în filmul documentar "5 states of love". Popularitatea sa a crescut odată cu personajul interpretat în Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz. A urmat apoi proiectul Păsări rănite ce a adus-o pe vedetă și în România, la Happy Channel.

Gizem Arikan din Păsări rănite își ține fanii la curent cu starea de sănătate

Joacă rolul Meryem în serialul de succes Păsări rănite, acolo unde și-a demonstrat fără doar și poate talentul. Născută pe 10 februarie 1994 în Istanbul, în prezent are peste 300 de mii de fani pe pagina personală de Instagram. Cea mai recentă dintre postări a venit într-o perioadă mai puțin pozitivă a vedetei, asta pentru că în prezent este bolnavă. Potrivit propriilor sale declarații, este vorba doar despre o răceală.

Urmărește Păsări rănite, de luni până vineri de la 15.30, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Las pozele astea aici și fug ca și cum nu aș merge direct să mă întind pe canapea fiind răcită.”, a scris vedeta. Fani din întreaga i-am lăsat comentarii în cadrul postării. Într-unul dintre interviurile pe care le-a oferit a vorbit despre situația amoroasă în care se regăsește.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”. Galerie FOTO

“Este ceva ce se spune de obicei. Sunt foarte clară, dar claritatea mea este dificilă în unele situații. Am limite și nu le pot schimba foarte ușor. Cel mai rău lucru este că accept ca cealaltă persoană să accepte aceste schimbări. Am încercat să modific asta, dar nu funcționează.”, a spus vedeta. De asemenea, a menționat că dragostea nu este punctul său forte.

“Nu sunt foarte bună la capitolul dragoste. Am fost singură aproape toată viața. Nu trăiesc pentru a fi într-o relație. Sunt foarte mulțumită cu această situație.”, a continuat vedeta. Aceasta recunoaște că atunci când întâmpină probleme, reușește să le depășească cu ajutorul mai multor tehnici.

“Prieteni, dacă priviți viața într-un mod negativ o să aveți impresia că doar voi aveți probleme. O să vedeți că și cea mai mică situație vă va părea una majoră. Dacă veți spune aceleași lucruri mereu, oamenii din jur vă vor părăsi.”, a spus aceasta.

Gizem Arikan vorbește despre relații cu prietenii și familia

Chiar dacă cei mai mulți dintre fani o consideră o femeie ingenuă, însă actrița recunoaște că aparențele înșală de cele mai multe ori.

“Depinde cine mă înșală și pentru ce. Amicii mei mă pot păcăli foarte ușor. Eu dacă trebuie să îmi cer scuze, o fac.”, a spus aceasta. S-a transformat într-una dintre cele mai populare actrițe din țara sa natală. A mărturișit că și-ar dori să practice meseria de actriță până la finalul vieții.

“Aș dori să practic această meserie până la finalul vieții. Sunt foarte fericită atunci când joc. De fapt, atunci când prietenii îmi spun că pot să joc pe gratis, fac asta.”, a mărturisit vedeta. Serialul Păsări rănite poate fi urmărit de luni până vineri de la 16.30, la Happy Channel. Povestea celor doi îndrăgostiți a reușit să cucerească publicul din toată lumea, iar Gizem Arikan continuă să-și construiască o armată de fani în mediul online. Prin simplitate și frumusețe a cucerit topurile și s-a clasat întotdeauna pe cele mai bune locuri.

În articolul

Gizem Arıkan din Păsări rănite își ține fanii la curent cu starea de sănătate. Cu ce probleme se confruntă vedeta în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x