Halit Ergenç și-a sărbătorit ziua de naștere. La 54 de ani, actorul a avut parte de o surpriză neașteptată din partea soției Bergüzar Korel

Publicat pe 01.05.2024 la 18:15 Actualizat pe 01.05.2024 la 18:30

Halit Ergenç a împlinit 54 de ani și a fost sărbătorit de soție într-un mod corespunzător. Actorul a primit tort și felicitări.

actori stau îmbrățișați

Halit Ergenç și-a sărbătorit ziua de naștere

Profimedia Images

Halit Ergenç și Bergüzar Korel formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. S-au căsătorit în 2009, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei 1001 de nopți și de atunci continuă să-și trăiască iubirea departe de ochii celor curioși. Au împreună trei copii și recent a fost motiv de sărbătoare în familia lor.

Halit Ergenç și-a sărbătorit ziua de naștere

Protagonistul din Suleyman Magnificul și 1001 de noți și-a sărbătorit ziua de naștere. Actorul a împlinit 54 de ani într-o atmosferă de poveste împreună cu familia. Soția sa celebră a ținut să-i transmită un mesaj emoționantă, dar a și publicat o poză cu Halit Ergenç la categoria instastory, însoțită de tortul celebru aniversar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi trăiesc în prezent în Londra alături de cei trei copii, însă afacerile continuă să aibă loc în Turcia. Actrița este cunoscută pentru modul în care apare pe rețelele sociale și comunică cu fanii. În ceea ce-l privește pe Halit Ergenç, acesta nu are continuri de socializare.

“La mulți ani, dragul meu. Îți dorim sănătate, pace și ani fericiți să-i putem petrece alături de copiii noștri.”, a scris Bergüzar Korel. Invitată recent în cadrul unei emisiuni celebre din mediul online, aceasta a declarat că soțul său este o persoană categorică ce știe întotdeauna ce își dorește. Următorul mesaj pe care aceasta l-a postat pe pagina de instagram a venit imediat după urarea pentru partenerul său de viață.

“Ieri a fost momentul în care am învelit un sushi pe o pizza și l-am mâncat. Am simțit nevoia să mă răsfăț acum. Am avut dreptul să mănânc tot ce-am vrut, am mâncat tot. Rezultatul a fost că ochii mi s-au închis la ora 20:00, nu am putut s[ dorm toat[ noaptea din cauza arsurilor și acum mi-e foarte foame.”, s-a destăinuit aceasta în fața fanilor.

O viață de poveste în relația dintre Halit Ergenç și Bergüzar Korel

Primul copil al cuplului a venit pe lume în 2010. Ali s-a născut pentru a le aduce îndrăgostiților un sens în viață. De asemenea, și-au dat seama că familia nu le este întregită fără Han care s-a născut în 2020 și micuța Leyla care a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2021.

Dacă până acum Bergüzar Korel a decis să aibă o pauză binemeritată pentru a se îngriji de copii, iată că în prezent continuă să lucreze pe platourile de filmare în noi proiecte profesionale. De asemenea, apare în aproape toate interviurile și participă în cadrul emisiunilor de succes.

Recent, a povestit care sunt cele mai enervante obiceiuri ale copiilor săi, dar și care a fost motivul absenței sale timp de 6 ani. Continuă să rămână una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Aceștia lucru îl putem spune și despre Halit Ergenç, bărbatul care a cucerit o lume întreagă grație rolurilor sale istorice. Pe contul personal de instagram, Bergüzar Korel are peste 2 milioane de prieteni virtuali, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de poze.

În articolul

Halit Ergenç și-a sărbătorit ziua de naștere. La 54 de ani, actorul a avut parte de o surpriză neașteptată din partea soției Bergüzar Korel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x