Hande Erçel și Hakan Sabancı și-au sărbătorit relația. Actrița i-a lăsat partenerului său un mesaj surprinzător

Publicat pe 04.12.2023 la 15:44 Actualizat pe 04.12.2023 la 20:05

Hande Erçel și Hakan Sabancı formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Recent cei doi și-au sărbătorit relația.

Hande Erçel poartă o bluză albă cu mâneci lungi și un maiou albastru

Hande Erçel și Hakan Sabancı și-au sărbătorit relația

Happy Channel

Hande Erçel este de cele mai multe ori în atenția publicului datorită vieții sale profesionale. De data asta însă, vorbim despre viața sa privată, în special relația cu Haka Sabanci. Cei doi au sărbătorit recent prima aniversare ca și cuplu.

Hande Ercel și Hakan Sabanci și-au sărbătorit relația

După ce a revenit pe micile ecrane în serialul Bambaska Biri – O altă persoană, Hande Ercel din Dragostea plutește în aer a devenit încă o dată subiectul multor publicații din țara natală. Judecată pentru felul în care se prezintă pe micile ecrane, vedeta a mărturisit că duce o luptă apringă pentru a rămâne pe cele mai bune poziții în cele mai importante topuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Formează un cuplu de succes alături de Hakan Sabanci și pe rețelele sociale sunt postate tot mai multe fotografii romantice, de cuplu. Recent și-au sărbătorit prima aniversare. Vedeta din Dragostea plutește în aer a publicat o imagine romantică și a lăsat un mesaj de-a dreptul emoționant.

“Toate amintirile mele favorite sunt cu tine. Abia aștept să creăm și mai multe.”, a spus vedeta pe pagina sa. Are peste 31 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de la petrecerea zilei sale de naștere, acolo unde a avut tematica Marele Gatsby. Cât despre Hakan Sabanci, acesta a ținut să-i sărbătorească ziua de naștere a partenerei sale cu un mesaj simplu “La mulți ani, dragostea mea”.

Cei doi îndrăgostiți au depășit mai multe reguli și au publicat câteva imagini de cuplu pe conturile personale de socializare. Cei doi au participat împreună în cadrul unui concert al formației Coldplay și mai multe fotografii au fost lăsate în văzul fanilor.

Meryem Üzerli și Hande Erchel au apărut împreună alături de staruri internaționale

The Red Sea International Film Festival a avut loc în Arabia Saudită. Publicațiile locale susține că tot mai mulți artiști cunoscuți au pășit pe covorul roșu. Printre celebritățile din Turcia s-au aflat Meryem Üzerli, Hande Erçel și Burak Özçivit.

Hande Ercel s-a născut pe 24 noiembrie 1993 în Turcia și a jucat în cele mai inedite seriale din țara natală la momentul actual. A jucat în Ask Laftan Anlamaz între 2016 și 2017 alături de Burak Deniz. Printre cele mai de succes producții se numără Dragostea plutește în aer între 2020 și 2021. Atunci a format un cuplu cu colegul de platou Kerem Bursin.

Relația lor nu a durat mai mult decât filmările seriei, cu toate că fanii credeau că iubirea lor va continua. Vedeta a studiat în cadrul Mimar Sinan Fine Arts University. În ceea ce privește ziua sa de naștere, a ținut să realizeze o petrecere de zile mari alături de prieteni și familie. A purtat două rochii albe și a ținut să-și lase la vedere trupul de invidiat. Sora sa i-a stat alături și a ținut să petreacă cele mai frumoase clipe împreună. Nu au lipsit și colegii actori, cei cu care vedeta a rămas prietenă pe platourile de filmare.

În articolul

Hande Erçel și Hakan Sabancı și-au sărbătorit relația. Actrița i-a lăsat partenerului său un mesaj surprinzător

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x