İbrahim Çelikkol apare pe coperta unei reviste celebre în lume. Actorul atrage prin eleganță și simplitate

Publicat pe 11.03.2024 la 12:12 Actualizat pe 11.03.2024 la 12:50

İbrahim Çelikkol continuă colaborarea cu o publicație celebră în lume. Actorul aduce în fața fanilor cele mai spectaculoase ceasuri într-o manieră extrem de elegantă.

actor poartă un costum maro

İbrahim Çelikkol apare pe coperta unei reviste celebre în lume

Instagram

İbrahim Çelikkol este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. După ce a renunțat la cariera de baschetbalist, s-a reprofilat în totalitate. Astăzi este recunoscut și ca model, dar și protagonist în cadrul unora dintre cele mai faimoase producții realizate în țara natală.

İbrahim Çelikkol apare pe coperta unei reviste celebre în lume

Pe lângă personajele de succes pe care le interpretează, acesta continuă companiile și colaborările pe care le-a început cu diferite nume de succes. Este cazul și revistei Vogue, care de data aceasta l-a fotografiat pe actor în ipostaze inedite, preferate de către doamne și domnișoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cel mai bun, regele! Frumos, elegant, senzual, talentat”, “Ești simplu fantastic”, “Ce ochi minunați”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Născut pe 14 februarie 1982 în Turcia, a jucat în seriale celebre alături de faimoasa Demet Ozdemir și multe dintre producții au rămas și astăzi preferatele tuturor. Până astăzi a jucat în mai bine de 15 seriale și două filme.

Citește și: İbrahim Çelikkol dezvăluie cine este partenera sa. Cum arată Natali Yarcan, femeia care i-a furat inima faimosului

A fost căsătorit cu Mihre Mutlu din 2017 până în 2022. Are un fiu pe nume Ali, născut în decembrie 2019. S-a zvonit în repetate rânduri că ar forma cu cuplu cu colega de platou Birce Akalay, însă de fiecare dată actorii au negat ideea. Într-un interviu recent, actor a vorbit despre despre cea care îl face cu adevărat fericit. De-a lungul carierei a avut parte de câteva conflicte cu colegii de platou. Actorul Furkan Palali l-a acuzat de faptul că este nepoliticos, ba mai mult, spunea despre İbrahim Çelikkol că întârzie la repetiții.

Detalii despre actorul İbrahim Çelikkol, fost jucător de baschet

Pe lângă meseria de actor, faimosul își dedică timpul liber micilor plăceri. Iubitor de muzică și mișcare, reușește întotdeauna să se bucure de ceea ce poate oferi și celorlalți. Astfel, putem vedea pe pagina personală de instagram că İbrahim Çelikkol nu ezită să publice momentele în care se plimbă cu motocicleta, este DJ sau practică box.

Citește și: Birce Akalay și İbrahim Çelikkol au fost surprinși într-un moment tandru pe covorul roșu. Cum a explicat vedeta incidentul

S-a oprit din practicarea baschetului după accidentul pe care l-a suferit, Suhayl Celikkol. A menționat într-un interviu faptul că acesta a fost întotdeauna cel mai mare suporter al său, de asemenea un foarte bun fotbalist.

“Tatăl meu mi-a fost cel mai mare admirator. Mereu m-a încurajat și m-a susținut când a venit vorba de sport. După aceea, viața mea în baschet a început. Tatăl meu întotdeauna urmărea meciurile în care jucam, din primul rând. Ca atare, sportul a rămas mereu o parte importantă din viața mea, în ciuda tuturor circumstanțelor.”, a transmis acesta, arată lfeisee.wixsite.com.

În ciuda faptului că era un sportiv foarte bun, menționează de fiecare dată că nu regretă decizia de a deveni actor. Și-a pierdut tatăl la vârsta de 18 ani și acest lucru a devenit un punct de cotitură în viața sa. Cu toate că aspectul său fizic poate oferi idei preconcepute despre caracterul său, acesta spune că în viața personală este cu adevărat “fragil și emoțional”. Și-a numit fiul “Ali” datorită faptului că de-a lungul carierei sale a interpretat mai multe personaje care purtau acest nume.

În articolul

İbrahim Çelikkol apare pe coperta unei reviste celebre în lume. Actorul atrage prin eleganță și simplitate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x