İbrahim Çelikkol vorbește intr-un interviu recent despre pierderea tatălui său. Evenimentul l-a marcat pentru totdeauna

Publicat pe 01.03.2024 la 14:40 Actualizat pe 01.03.2024 la 15:29

İbrahim Çelikkol s-a lăsat descoperit într-un interviu recent și a vorbit despre viața personală. Actorul se găsește într-o nouă relație amoroasă, însă nu a putut depăși niciodată moartea tatălui său.

actor poartă cămașă și sacou

İbrahim Çelikkol vorbeste intr-un interviu recent despre pierderea tatălui său

Profimedia Images

İbrahim Çelikkol este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A jucat alături de actrițe cunoscute în seriale de succes. Printre acestea se numără producția Doğduğun Ev Kaderindir, acolo unde a împărțit platourile de filmare cu frumoasa Demet Ozdemir. În prezent vorbește despre noua sa relație, dar și despre tragedia care și astăzi îi lasă un gust amar. Este vorba despre moartea tatălui său.

İbrahim Çelikkol vorbește într-un interviu recent despre pierderea tatălui său

În prezent, îndrăgitul actor formează un cuplu cu Natali Yarcan, o scriitoare de cărți de bucate despre care actorul vorbește într-un mod foarte pozitiv. Recunoaște că i-a schimbat viața după divorț și în prezent se vede un alt om, mai schimbat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cred că sunt norocos. Relația noastră este una magică. Știi când găsești persoana potrivită? Când o privești și o vezi cu inima? Ea e mereu cu mine, e inima mea.”, a spus actorul. De asemenea, acesta a ținut să vorbească despre trecerea în neființă a tatălui său, o persoană foarte importantă în viața sa dintotdeauna.

“Tatăl meu a fost întotdeauna un punct de referință pentru mine. M-a îmvățat respectul, iubirea și determinarea.”, a punctat acesta. Până acum, fanii îi cunosc situația profesională. Acesta a renunțat la cariera de jucător de baschet din cauza faptului că sportul i-a amintit întotdeauna de tatăl său care a încetat din viață. S-a părut că această decizie a fost una corect, asta pentru că i-a adus succesul ca și actor.

“Îmi place să fiu actor pentru că viața mi se schimbă de fiecare dată. O dată sunt doctor, altă dată sunt pilot sau inginer.”, a spus acesta. Este tatăl unui băiețel de 5 ani pe nume Ali dintr-o relație anterioară.

“Copiii înțeleg totul.”, a transmis acesta, punctând faptul că și micuții ar trebui văzuți ca ființe independente.

Detalii despre actorul İbrahim Çelikkol

Născut pe 14 februarie 1982 în Turcia, a renunțat la o carieră de succes în baschet pentru a se dedica actoriei. În prezent are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde postează deseori fotografii și filmulețe alături de partenera sa. S-a spus că ar forma un cuplu cu actrița Birce Akalay, însă cea care i-a furat cu adevărat inima este altă femeie.

Înainte de a deveni actor a lucrat ca și model profesionist. A fost căsătorit cu Mihre Mutlu între 2017 și 2022. Au divorțat și împreună au un băiețel. Imaginile cu micuțul sunt disponibile pe pagina de instagram a actorului. A jucat în seriale precum Bitter Lands și iffet între 2011 și 2012. Nu este de mirare că se numără printre cei mai faimoși actori din Turcia la momentul actual.

În mediul online, cea mai recentă fotografie publicată de artist a ridicat nenumărate semne de întrebare. Acesta are tatuată o cruce și internauții se întreabă acum care este legătură, dat fiind faptul că este musulman. Curiozitatea internauților nu dispare atât de ușor și cei mai mulți își răspund singuri anumitor curiozități de acest gen.

În articolul

İbrahim Çelikkol vorbește intr-un interviu recent despre pierderea tatălui său. Evenimentul l-a marcat pentru totdeauna

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x