Imagini unice de la repetițiile artistei Dulce Maria. Cum sună vocea sa când nu are în față mii de oameni

Publicat pe 19.12.2023 la 14:39 Actualizat pe 19.12.2023 la 15:01

Dulce Maria, una dintre cele mai remarcabile și iubite artiste din lumea muzicii latino, este cunoscută pentru energia sa uluitoare și vocea angelică care a fermecat milioane de inimi de-a lungul anilor. Cu o carieră impresionantă ce acoperă atât muzica, cât și actoria, talentul ei continuă să inspire și să uimească fanii din întreaga lume, care au cunoscut-o pe când era doar o adolescentă rebelă în serialul Rebelde.

Dulce Maria

Gettyimages.com

Cu toate că o lume întreagă a avut ocazia să o revadă pe scenă în turneul Soy Rebelde, în 2023, imagini recente de la repetițiile lui Dulce Maria ne oferă o perspectivă intimă asupra muzicii sale și a vocii ei senzaționale într-un cadru mult mai personal, înainte de concerte, când nu are public în față.

Ce se întâmplă la repetiții când Dulce Maria nu este în fața publicului

Vocea artistei Dulce Maria capătă o profunzime și o intensitate incredibilă, iar fiecare notă este cântată cu o pasiune copleșitoare, la fel ca în fața publicului.

Repetițiile însă o ajută să se acomodeze cus cena și să fie sigură că nu există probleme tehnice. Puțini sunt cei care au ocazia să o vadă pe artistă în acestă ipostază unică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși spectacolele sale în fața unei audiențe uriașe sunt absolut memorabile, imaginile de la repetițiile artistei Dulce Maria ne amintesc cât de multă muncă se află în spatele unui concert perfect.

Povestea pozelor în ipostaze tandre dintre Joe Jonas și Dulce María. Fanii au readus în atenția publicului vechea idilă

Recent, pe rețelele de socializare au reapărut niște fotografii vechi în care Dulce María și Joe Jonas apar într-o ipostază tandră, ceea ce a stârnit curiozitatea internauților cu privire la natura relației lor din trecut.

Aceste imagini au dus la întrebări cu privire la posibila lor relație romantică, așa că vom explora cum s-au cunoscut cei doi artiști.

Joe Jonas și Dulce María și-au început carierele solo în 2011, după ce amândoi s-au separat de grupurile anterioare în care și-au format cariera, Jonas Brothers și RBD. În acel moment, Dulce María a părăsit trupa RBD pentru a-și începe propria carieră solo, în timp ce Joe Jonas se afla pe calea sa către lansarea primului său single solo, "See No More".

Amândoi căutau să-și extindă audiența la nivel mondial. Joe Jonase își dorea să cucerească publicul latino-american, în timp ce Dulce María visa să se facă auzită în lumea vorbitoare de limbă engleză, potrivit univision.

Oportunitatea de a se promova în această direcție s-a ivit când au fost invitați să cânte la Auditoriul Național în cadrul evenimentului MTV World Stage. Organizatorii au decis să aducă pe scenă artiști de top, iar întâlnirea a fost perfectă pentru membrii a două trupe de tineret.

La momentul respectiv, martorii au observat o chimie specială între Dulce María și Joe Jonas. Pe scenă, cei doi păreau să dezvolte o conexiune naturală, ceea ce a alimentat zvonurile despre o posibilă relație.

Într-un interviu pentru Univision, Dulce María a recunoscut că a avut o întâlnire cu Joe Jonas, chiar cu două zile înainte de concert. Cu toate acestea, întâlnirea a fost mai mult din motive de muncă și nu a avut un caracter romantic. Cântăreața a lăudat comportamentul lui Joe Jonas, descriindu-l ca fiind amabil și deschis.

După această întâlnire, atât Dulce María, cât și Joe Jonas au continuat să-și promoveze proiectele respective și au interacționat cu fani pe rețelele de socializare.

Cu trecerea timpului, au apărut celebrele fotografii care i-au surprins pe Dulce María și Joe Jonas într-o ipostază tandră, fotografiile fiind făcute pe o plajă din Cabo San Lucas de către paparazzi. Cu toate acestea, zvonurile privind o relație romantică nu au fost niciodată confirmate de niciunul dintre artiști și nu există dovezi solide care să susțină aceste speculații.

În ciuda speculațiilor, relația lor nu a fost niciodată confirmată sau dezvăluită publicului.

În articolul

Imagini unice de la repetițiile artistei Dulce Maria. Cum sună vocea sa când nu are în față mii de oameni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x