Întâlnirea actorilor Tuba Büyükstün și Halit Ergenç pe micile ecrane îi bucură pe fani. Ce spun publicațiile din Turcia

Publicat pe 13.02.2024 la 17:00 Actualizat pe 13.02.2024 la 11:47

Tuba Büyükstün urmează să reapară pe micile ecrane alături de îndrăgitul Halit Ergenç din 1001 de nopți. Alăturarea celor doi într-un serial turcesc îi bucură pe fani.

actriță poartă părul în coc și un lanț la gât, actor poartă cămașă albă și sacou gri

Întâlnirea actorilor Tuba Büyükstün și Halit Ergenç pe micile ecrane îi bucură pe fani

Profimedia Images

Detalii despre serialul Yarın Yokmuş Gibi (Like There Is No Tomorrow) încep să apară tot mai des în mediul online. Este vorba despre un proiect care va fi difuzat pe una dintre platformele de streaming. Primele fotografii apărute cu Halit Ergenç și Tuba Büyüküstün au fascinat audiența din mediul online.

Întâlnirea actorilor Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç pe micile ecrane îi bucură pe fani

Entuziasmul întâlnirii celor doi mari actori pe micile ecrane a reușit să aducă laolaltă milioane de fani pe rețelele sociale. “Yarın Yokmuş Gibi” va avea cu siguranță un început promițător, arată seriesturkish.com. Tuba Büyüküstün este una dintre cele mai importante nume din Turcia la momentul actual. La momentul actual, serialele Kara Para Aşk – Dragoste de contrabandă și Asi – Împotriva destinului au avut un loc important în cariera sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Putem spune că același lucru și despre maestrul Halit Ergenç al cărui nume a depășit fără doar și poate granițele țării sale. Printre proiectele de succes se află 1001 de nopți, acolo unde a cunoscut-o și pe soția sa actuală. Un al serial în care actorul a strălucit fără doar și poate este Suleyman Magnificul ( Muhteşem Yüzyıl). În același timp, succesul pe care aceste seriale l-a avut în lumea întreagă a reușit fără doar și poate să ducă numele Turciei mai departe.

Citește și: Unde va putea fi urmărit Halit Ergenç în cea mai nouă producție. Totul despre proiectul ce îl aduce pe actor în atenția fanilor

Datorită acestor fapte, serialul Yarın Yokmuş Gibi deține toate datele pentru a avea un succes extraordinar. Filmările au început pe 9 decembrie și primele fotografii au avut deja un impact major în mediul online. Este un serial adaptat după filmul Interview, regizat de Theo van Gogh, scris de Ekin Atalar în 2003.

Yarın Yokmuş Gibi vorbește despre tânăra actriță Manolya și un jurnalist pe nume Hakan. Cei doi ajung în cadrul unui interviu și cu această ocazie începe povestea. După mai bine de 6 ani, cei doi actori revin pe platourile de filmare.

Care este subiectul principal din serialul “Yarın Yokmuş Gibi”

Cu faimoasa Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç alături, serialul se așteaptă a fi un proiect de succes. Filmările pentru marea producție au început deja. Actrița are 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram și a publicat până acum peste 600 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Noi detalii despre proiectele profesionale ale lui Halit Ergenç din “1001 de nopți”. Care sunt actrițele ce îi vor fi alături

În ceea ce-l privește pe colegul său de platou, acesta apare doar pe contul de socializare al soției sale, neavând conturi personale. Cu toate că este o cunoscută vedetă din Turcia, Tuba Büyüküstün locuiește de ceva vreme în Franța. Recent, a menționat că niciodată nu își va părăsi țara natală, ci doar este “îndrăgostită” de Paris, așa cum se întâmplă și în cazul Turciei.

Discretă în ceea ce privește viața personală, Tuba Büyüküstün nu ține să publice fotografiile cu fiicele sale. Actrița s-a născut pe 5 iulie 1982 în Turcia. A fost căsătorită cu Onur Saylak între 2011 și 2017. Printre cele mai importante proiecte personale se numără și Another self sau Fiica ambasadorului ( în acest serial a jucat pentru o scurtă perioadă de timp, fiind înlocuită de o altă actriță la fel de îndrăgită în Turcia).

În articolul

Întâlnirea actorilor Tuba Büyükstün și Halit Ergenç pe micile ecrane îi bucură pe fani. Ce spun publicațiile din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x