Paulina Mercado, iubita lui Juan Soler, face mărturisiri despre actor cu doar câteva zile înainte de a se opera de tumoră craniană

Publicat pe 29.11.2023 la 17:40 Actualizat pe 29.11.2023 la 17:53

Paulina Mercado a dezvăluit ce a simțit când a aflat că are o tumoare și cum se simte în legătură cu operația sa.

Paulina Mercado și Juan Soler

Profimediaimages.ro

Paulina Mercado, iubita lui Juan Soler, a dezvăluit pe canalul ei de YouTube, pe 13 noiembrie, că va trebui să se opereze la cap după ce a fost diagnosticată cu o tumoare.

Paulina Mercado a dezvăluit ce a simțit când a aflat că are o tumoare

"Vreau să fiu suficient de bine pentru a continua să îmi trăiesc viața, să mă bucur de partenerul meu, de copiii mei și să continui să trăiesc, pentru că viața este scurtă și trece foarte repede. Sunt un exemplu pentru copiii mei și am crezut întotdeauna că ei ar trebui să vadă o mamă curajoasă, iubitoare, care se bucură de viață", a declarat ea.

Paulina Mercado a explicat că, deși mulți nu o cred, are o atitudine pozitivă și speră că totul va ieși bine: "Sunt foarte pozitivă, uneori mă îngraș din cauza a cât de pozitivă sunt... Când mi-au explicat că este benignă, am fost calmă și, deși operația sună puternic, adevărul este că am multă credință, speranță și sunt sigură că totul va fi bine", a declarat ea potrivit univision.com.

Iubita lui Juan Soler a explicat că este pregătită să intre în sala de operație și să scape de tumora din cap.

"Aștept momentul să nu mai am oaspeți în acest corp și să continui să trăiesc așa cum am făcut-o până acum, cu atitudine, curaj și vreau să continui să lucrez", a spus ea.

Operația va avea loc pe 11 decembrie și, cu doar câteva zile înainte de a intra sub cuțit, prezentatoarea a mărturisit pentru TVyNovelas cât de important a fost actorul în acest proces.

Ea a explicat că Soler, care a plâns atunci când a vorbit despre starea ei, a fost un gentleman cu ea și i-a fost alături în permanență.

"Încă dinainte de a afla că trebuie să mă operez, el a fost alături de mine. Juan este incredibil, știm deja că este un bărbat chipeș, un gentleman, dar are o latură sensibilă și foarte iubitoare pe care poate nu toată lumea o poate vedea. Este incredibil cum m-a însoțit la tratamentele mele", a comentat ea în publicația din 27 noiembrie.

În ceea ce privește ceea ce se va întâmpla în ziua operației, Paulina Mercado a afirmat că actorul îi va fi alături, descriindu-l ca fiind "un înger".

"A cerut permisiunea producției să lipsească în ziua operației mele pentru a mă putea însoți, a fost un înger pentru mine", a spus ea.

Prezentatoarea a explicat că singurul ei scop în a se supune operației este să aibă grijă de viața ei pentru a se putea bucura în continuare de copiii ei, de partenerul ei și pentru a continua să lucreze.

Cu toate acestea, cea mai mare preocupare a sa este recuperarea, deoarece Paulina Mercado se descrie ca fiind o femeie foarte neliniștită și dorește să se întoarcă în curând la muncă.

"Mă îngrijorează mai mult recuperarea, pentru că sunt neliniștită și nu știu cum va fi... Cred că voi sta câteva zile în spital și altele ar trebui să fiu acasă, dar vreau să mă întorc la muncă repede, repede", a explicat ea.

În ciuda cât de complicat pare cazul ei, iubita lui Juan Soler a explicat că știe că această situație este un "cadou" pentru a reflecta asupra vieții sale.

"Cred că viața ne trimite brusc aceste "cadouri" deghizate în tragedie, pentru a face o pauză în acest vârtej în care trăim și, de asemenea, pentru a reflecta și a realiza importanța sănătății... Cred că aveam nevoie de un șoc pentru a fi în acest loc", a spus ea.

În articolul

Paulina Mercado, iubita lui Juan Soler, face mărturisiri despre actor cu doar câteva zile înainte de a se opera de tumoră craniană

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x