Julián Gil și Marjorie de Sousa continuă scandalul de familie. Actorul ține să-și vadă copilul și o imploră pe fosta sa parteneră să-i ofere acest drept

Publicat pe 02.03.2023 la 10:35 Actualizat pe 02.03.2023 la 11:21

Julián Gil și Marjorie de Sousa continuă scandalul de familie. Actorul ține să-și vadă copilul și o imploră pe fosta sa parteneră să-i ofere acest drept.

Julián Gil poartă o șapcă verde și are barbă

Julián Gil și Marjorie de Sousa continuă scandalul de familie

Profimedia Images

Continuă scandalul dintre Julian Gil și Marjorie de Sousa. Cei doi au împreună un copil, însă actriță refuză să-i acorde fostului său partener dreptul de a-l vedea pe Matías. Întrebată de către reporterii locali care este relația fiului său cu tatăl acestuia, vedeta a evitat orice fel de interacțiune de acest gen.

Julián Gil și Marjorie de Sousa continuă scandalul de familie

Matías Gregorio, fiul lui Julián Gil și al actriței Marjorie de Sousa a împlinit recent șase ani. În tot acest timp, actorul nu a putut să trăiască cu micuțul, în ciuda faptului că este nevoit să plătească o sumă importantă de bani pentru pensia alimentară. De altfel, custodia totală a fost acordată mamei. După cum arată People en español, într-o emisiune televizată recent, acesta o imploră pe fost sa parteneră să-i dea ocazia de a fi prezent în viața băiatului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Unicul lucru pe care îl voi spune și pe care l-am mai spus în repetate rânduri, este că te implor, te rog, nici măcar nu știu cum s-o mai fac, să mă lași să-l văd pe fiul meu, să fiu în viața lui.”, a transmis actorul în cadrul emisiunii Siéntese quién pueda ( Univision), arată diariolibre.com. Acesta a subliniat faptul că băiețelul merită să fie alături de frații, unchii și mătușile sale. De fapt, toată familia din partea tatălui.

Citește și: Marjorie De Sousa și Julian Gil și-au sărbătorit fiul. Micuțul Matias a împlinit 6 ani

“Cred că îl privezi de cel mai furmos drept pe care o ființă umană îl poate avea: o familie și un tată.”, a continuat acesta. Această rugăminte a venit după ce în cadrul emisiunii a apărut un videoclip în care Marjorie de Sousa spunea că nu va vorbi despre tatăl copilului pentru că este o doamnă.

“Este o temă destul de dificilă și complicată. Îi mulțumesc producătorului pentru că am putut să scot această bucățică și am putut vorbi despre ea. Din respect pentru toți cei care mă urmăresc, am făcut-o, la fel și pentru fiul meu. Era foarte ușor să spun că nu vreau să o fac pentru că este emisiunea mea și nu vreau.”, a transmis actorul.

Ce spune Julián Gil despre decizia pe care a luat-o fosta sa parteneră

Actorul i-a asigurat pe cei care îl urmăresc că toată această situație este foarte dificilă pentru el, însă încearcă de fiecare dată să găsească cea mai bună soluție.

“Este un amestec de sentimente. Sunt luni de când aud din partea ei că este o doamnă și că nu dorește să vorbească despre asta. Mă întreb ce-i spune lui Maty când el întreabă despre tatăl lui. Îi spune la fel?”, a transmis acesta. Colegii săi de platou, Kerly Ruiz, Karla Gómez, Alejandra Jaramillo, Vanessa Arias, Álex Rodríguez și Catalina Mora l-au sprijinit necondiționat.

Citește și: Julián Gil și Valeria Marín s-au logodit. Cum arată inelul pe care actorul i l-a dăruit partenerei sale în Qatar

Acum mai bine de o lună, Julián Gil a postat un mesaj emoționant cu ocazia împlinirii a 6 ani de viață ai fiului său. Pe rețelele sociale, actorul a publicat una dintre puținele imagini pe care le deține cu micuțul.

“În câteva ore vei împlini 6 ani Mai...Felicitări, fiule.”, a scris acesta pe pagina sa. De-a lungul timpului, Julián Gil și Marjorie de Sousa au avut o serie de întâlniri în tribunale pentru a vedea cine deține pentru totdeauna custodia copilului.

În articolul

Julián Gil și Marjorie de Sousa continuă scandalul de familie. Actorul ține să-și vadă copilul și o imploră pe fosta sa parteneră să-i ofere acest drept

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Trei judeţe, sub cod galben de grindină şi descărcări electrice în următoarele ore. Avertizare nowcasting de fenomene periculoase
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x