Julián Gil a dezvăluit de ce și-a amânat planurile de nuntă cu Valeria Marín. Ce se află în spatele acestei decizii

Publicat pe 18.12.2023 la 21:29 Actualizat pe 18.12.2023 la 21:47

Julián Gil și Valeria Marin formează un cuplu celebru în lumea showbiz-ului. De curând au stârnit curiozitatea fanilor lor în ceea ce privește planurile de căsătorie.

Julián Gil și Valeria Marín

Gettyimages.com

Cei doi sunt logodiți de mai bine de un an, iar fani și-au pus întrebări cu privire la motivul pentru care ceremonia de nuntă nu a avut loc încă, alimentând speculații despre o presupusă criză în relația lor. Actorul a decis să iasă în față și să clarifice situația.

Julián Gil a dezvăluit că planurile lor de nuntă s-au schimbat dintr-un motiv cu special

Într-un interviu acordat emisiunii Ventaneando, Julián Gil a dezvăluit că planurile lor de nuntă s-au schimbat dintr-un motiv cu adevărat special, astfel că ceremonia lor nu va avea loc până la sfârșitul anului 2023, ci este programată pentru anul 2024.

"Valeria a fost o persoană care a intrat în viața mea pentru a-mi oferi și a mă învăța multe lucruri, ne-am logodit deja, poate anul viitor ne vom căsători, am vrut să ne căsătorim mai mult sau mai puțin la începutul anului 2024", a declarat actorul, potrivit tvnotas.com.

Fiica sa Nicolle așteaptă primul său nepot

Motivul din spatele acestei amânări fericite este legat de faptul că Julián Gil urmează să devină bunic pentru prima dată. La începutul lunii decembrie, el a făcut anunțul că fiica sa Nicolle așteaptă primul său nepot. Prin urmare, actorul a subliniat că este important pentru ei ca Nicolle să fie bine înainte de a-și organiza ei nunta.

"Familia mea este pe primul loc, iar Valeria acceptă acest lucru. Nu pot să mă căsătoresc fără să am copiii lângă mine, în acest caz Nicolle, Juliancito, familia mea și Oliver, care va fi nepotul meu. Am discutat cu Vale și mi-a spus 'așteptăm', dar în orice caz suntem aproape căsătoriți, ceea ce lipsește este petrecerea și semnarea unei hârtii, pentru că adevărul este că suntem un cuplu căsătorit", a explicat Julián Gil.

Această veste a adus liniște și bucurie fanilor cuplului, care se bucură că planurile de nuntă au fost amânate dintr-un motiv atât de îmbucurător.

În articolul

Julián Gil a dezvăluit de ce și-a amânat planurile de nuntă cu Valeria Marín. Ce se află în spatele acestei decizii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x