Kate del Castillo va juca într-un serial inspirat din romanul “Anna Karenina”. Ce personaj va interpreta actrița

Publicat pe 16.11.2021 la 14:40 Actualizat pe 16.11.2021 la 15:17

Kate del Castillo va juca într-un nou serial, de data aceasta povestea fiind inspirată din celebrul roman “Anna Karenina”. Actrița va avea rolul principal.

Kate del Castillo poartă un sacou alb și are părul dat pe spate

Kate del Castillo pe covorul roșu în cadrul NALIP Latino Media Awards

Getty Images

Una dintre cele mai iubite actrițe din lume, Kate del Castillo, va păși din nou pe platourile de filmare pentru un serial inspirat din romanul “Anna Karenina”. Actrița va juca rolul principal și nu va avea o misiune tocmai ușoară.

Kate del Castillo este producătoare și protagonista serialului “A Beautiful Lie”, o producție inspirată din celebra carte. Acțiunea se petrece în jurul vieții Annei Montes de Oca, o celebră înotătoare din Mexic care se îndrăgostește de un muzician.

Kate del Castillo va juca într-un serial inspirat din romanul “Anna Karenina”

Filmările serialului vor începe la începutul anului viitor, iar rezultatele sunt așteptate încă de la început. Fiind o adaptare a romanului “Anna Karenina”, succesul este garantat.

Almudena Ocaña și Aurora Graciá Tortosa sunt cei care scriu scenariul, astfel că greșelile sunt departe de a fi comise. Serialul va avea șase episoade, iar Kate del Castillo se simte mândră că poate să scoată pe piață o asemenea capodoperă.

“Acesta este un proiect care mă pasionează mult.”, a mărturisit actrița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Să reinterpretezi o asemenea capodoperă este o responsabilitate uriașă, dar noi trebuie să o facem cât mai bine. Spunem povestea unor personaje feminine puternice, iar infidelitate este o component importantă.”, a continuat aceasta.

Kate del Castillo spune că în serial se vor aborda teme variate: “De la depresie post-natală până la sănătate mintală sau implicarea pe care o pot avea rețelele sociale asupra psihicului, mai ales pentru persoanele publice.”, a spus aceasta.

Actrița spune că este o reinterpretare modernă din perspectiva femeilor. “Sunt emoționată să joc cu cineva cu care-am mai făcut-o și cu sper să iasă un proiect cu totul special.”

Directorul Mario Almeida spune că seria va fi un succes, mai ales că romanul “Anna Karenina” a fost citit și îndrăgit de multe femei. “A beautiful lie” a mai fost realizat în 2015 în Australia.

Kate del Castillo, protagonistă într-un nou serial

“Sunte de-a dreptul emoționați să jucăm alături de Kate, ca și actriță și ca producător executiv. Suntem siguri că va deveni un serial de success și astfel îi vom scoate în față pe cei mai buni actori din industrie.” a declarat Jerry Rodríguez, directorul proiectului.

Kate del Castillo și-a început cariera la 19 ani cu telenovela “Muchachitas”, produsă de Televisa. Este o actriță recunoscută la nivel mondial și a jucat în producții precum: „El pantera”, „Ingobernable”, „CSI: Miami”, „Dueños del paraíso”, „Imperio de cristal”, „El derecho de nacer”, „American Family”.

La momentul actual, vedeta filmează pentru “La reina del sur” care va avea și cel de-al treilea sezon. Acum puțin timp, Kate del Castillo a terminat de filmat pentru “Armas de mujer”.

Anul trecut, Kate del Castillo a jucat alături de Will Smith în filmul “Bad Boys For Life”. Vedeta are 49 de ani și o dorință continuă de a lucra la proiectele care o fac să se simtă fericită și împlinită.

A fost căsătorită cu Luis Garcia Postigo din 2001 până în 2004, iar din 2009 până în 2012, a fost soția lui Aaron Diaz. Are o soră pe nume Veronica del Castillo.

În articolul

Kate del Castillo va juca într-un serial inspirat din romanul “Anna Karenina”. Ce personaj va interpreta actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x