Kerem Bürsin și Aras Bulut Iynemli apar împreună în același proiect profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 22.04.2024 la 14:42 Actualizat pe 22.04.2024 la 15:29

Kerem Bürsin și Aras Bulut Iynemli sunt doi dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Cei doi apar împreună în același proiect profesional.

actori turci pe covorul roșu

Kerem Bürsin și Aras Bulut Iynemli apar împreună în același proiect profesional

Profimedia Images

Actori îndrăgiți în țara natală și nu numai urmează să apară împreună în același proiect profesional. Este vorba despre filmul Second Round, o poveste de viață a lui Berky Varol, ultimul reprezentant din familia sa care practică boxul.

Kerem Bürsin și Aras Bulut Iynemli apar împreună în același proiect profesional

Berkay Varol nu a vrut să renunțe la talentul său, așa că atunci când moștenirea genetică nu a mai fost de ajuns, a ținut să devină antrenor de box. Astfel, viața și cursul acesteia se schimbă complet și el are o a doua șansă. Documentarul Second Round examinează culmile victoriei, ale înfrângerilor și ale renașterii unei persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nume ca Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Bengi Apak, Engin Öztürk și Kerem Bursin adaugă valoare personală perspective inițiatice a lui Berkay, arată seriesturkish.com. Povestea lui Berkay oferă telespectatorilor momente spectaculoase către o bătălie neașteptată, aceea cu viața. Oportunități ratate, potențial care se ascunde în fiecare dintre noi și cel mai important transformarea unui atlent în cadrul călătoriei sale, toate vor putea fi văzute pe una dintre platformele de streaming.

Kerem Bürsin a jucat rolul principal în Dragostea plutește în aer și are peste 11 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Născut pe 4 iunie 1987 în Istanbul, a călătorit de-a lungul timpului alături de familie sa. Cu toate acestea, a decis să revină în țara natală și să pună în aplicare toate lucrurile pe care le-a învățat. A format un cuplu cu colega de platou din Dragostea plutește în aer, însă după o perioadă cei doi au decis să se despartă.

Proiectele profesionale ale lui Kerem Bürsin nu se opresc aici, asta pentru că actorul urmează să joace într-un nou proiect al regizorului turc Onur Ünlü, Son of a rich.

Kerem Bürsin urmează să joace în noul film al faimosului regizor Onur Ünlü

În timp faimoul actor continuă filmările pentru Blue Cave în Antalya, noi informații despre un viitor proiect profesional au apărut deja în presă. Este vorba despre noul proiect al faimosului Onur Ünlü, Son of a Rich.

Kerem Bürsin continuă să se bucure de succes pe plan profesional și este preocupat de proiectele profesionale. Filmul Blue Cave în care actorul joacă alături de actrița Devrim Ozkan este filmat în Antalya, iar procesul se va fi încheiat pe data de 26 aprilie 2024. Cu toate acestea, munca lui Kerem Bürsin este nelimitată.

Potrivit jurnalistului Birsen Altuntaș, actorul va juca rolul principal în filmul Son of a rich ce va începe filmările la începutul lunii iunie. În prezent, Kerem Bürsin se bucură de aprecierea celor din jur. Printre proiectele profesionale în care s-a implicat de-a lungul timpului se numără heart of the city în 2017, matter of respect între 2014 și 2015, Waiting for the sun între 2013 și 2014. Are 1.79 cm înălțime și 36 de ani la momentul actual. Nu se cunoaște nicio relație de iubire în care să fie implicat, ultima fiind cea pe care a avut-o cu fost colegă de platou din Dragostea plutește în aer

În articolul

Kerem Bürsin și Aras Bulut Iynemli apar împreună în același proiect profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x