La 26 de ani de la premiera telenovelei La Usurpadora, Gabriela Spanic aduce în fața fanilor detalii nespuse până acum. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 16.04.2024 la 14:05 Actualizat pe 16.04.2024 la 14:26

Gabriela Spanic dezvăluie detalii neștiute până acum despre perioada în care a jucat rolul de protagonistă în telenovela La Usurpadora. Au trecut 26 de ani de atunci.

actrița are părul lung, desprins

La 26 de ani de la premiera telenovelei La Usurpadora, Gabriela Spanic aduce în fața fanilor detalii nespuse până acum

Profimedia Images

Protagonista a vorbit despre participarea sa în cadrul telenovelei celebre care a avut premiera la finalul anilor ’90. Gabriela Spanic a ajuns atunci să fie una dintre cele mai îndrăgite vedete. A venit și în România și s-a zvonit că a avut o relație cu un actor de la noi.

La 26 de ani de la premiera telenovelei La Usurpadora, Gabriela Spanic aduce în fața fanilor detalii nespuse până acum

În 1998, Gabriela Spanic a avut de înfruntat cea mai mare provocare din cariera sa. A fost protagonista telenovelei La Usurpadora. Pe atunci avea 25 de ani și a interpretat dublul rol, Paola Bracho și Paulina Martinez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Era vorba despre două surori separate la naștere care s-au întâlnit pe parcurs într-o împrejurare neașteptată. Grație efortului și dedicării continue, a reușit să creeze două personaje care au rămas și astăzi în amintirea fanilor din lumea întreagă. La 26 de ani de la premieră, aceasta a dezvăluit detalii neștiute până acum.

Citește și: Gabriela Spanic demonstrează că fizicul său de invidiat se datorează sportului și dietelor sănătoase. Ce a publicat actrița de telenovele în mediul online

“Am fost nevoită să învăț despre chakrele corpului și să le activez. În cazul Paolei a fost vorba despre chakra sexuală, iar în cazul Paulinei a fost vorba despre chakra iubirii și a inimii, așa cum se întâmplă de obicei și în viața reală.”, a menționat Gabriela Spanic într-un interviu.

La începutul filmărilor a existat totuși o problemă destul de mare. Gabriela Spanic avea un puternic accent din Venezuela. Pentru ea, a fost un efort imens să preia accentul mexican. A punctat că nu dormea niciodată între filmări și că sora sa geamănă, Daniela Spanic, nu a fost cea care a interpretat celălalt rol.

Nu în ultimul rând, a recunoscut că accidentul pe care l-a avut unul dintre personaje a fost inspirat de moartea prințesei Diana. Gabriela Spanic a fost căsătorită cu actorul Luis Miguel și de-a lungul timpului a avut relații tumultoase cu diferiți bărbați.

Care a fost motivul pentru care Gabriela Spanic a divorțat de Miguel de Leon

Cei doi actori cunoscuți au fost căsătoriți timp de șapte ani. Au divorțat în mijlocul unui scandal ce presupunea o infidelitate. Pe atunci, La usurpadora a putut fi urmărită în mai bine de 110 țări și tradusă în peste 25 de limbi.

Actrița în vârstă de 50 de ani nu a avut noroc în dragoste de-a lungul timpului. S-a cunoscut cu Miguel de Leon în timpul filmărilor pentru Maria Celeste în 1994 și nu au putut nega că se plac. S-au căsătorit în 1997 și trei ani mai târziu au participat în cadrul telenovelei La Usurpadora.

Miguel de Leon a interpretat rolul lui Douglas Maldonado, unul dintre amanții Paolei Bracho. Căsnicia celor doi a ajuns la final în 2002. Cu toate că s-a vehiculat că Gabriela Spanic s-ar fi îndrăgostit de Jose Angel Llamas, Miguel de Leon niciodată nu a confirmat faptul că ar fi fost vorba de infidelitate între ei.

Ulterior, actorul a subliniat faptul că l-a durut despărțirea de Gabriela Spanic, însă niciodată n-a fost vorba de o a treia persoană în ceea ce îi privește și nici violență domestică, așa cum s-a vehiculat pe atunci în presă.

În articolul

La 26 de ani de la premiera telenovelei La Usurpadora, Gabriela Spanic aduce în fața fanilor detalii nespuse până acum. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x