Lety Calderón a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu celebra vedetă și cum se simte în prezent

Publicat pe 19.09.2022 la 15:13 Actualizat pe 19.09.2022 la 19:40

Lety Calderón a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu celebra vedetă și cum se simte în prezent.

Lety Calderón poartă o fustă

Lety Calderón a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate

Profimedia Images

Sănătatea faimoasei Lety Calderón a ajuns să fie subiectul primelor pagini ale publicațiilor din Mexic. Se pare că celebra vedetă a fost internată de urgență și doctorii îi oferă primul ajutor. Potrivit jurnalistului Alex Kaffie, pe data de 16 septembrie aceasta a avut probleme cu respirația din cauza COVID-19.

Lety Calderón a ajuns de urgență la spital

În urma infectării cu COVID-19 în iarna anului 2021, Lety Calderón s-a întors la spital cu dureri din cauza problemelor respiratorii. Acum, jurnalistul Alex Kaffie spune că doar vedeta poate detalia care a fost situația care a ținut încă o dată imobilizată la pat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cunoscuta actriță Lety Calderón se află deja acasă după ce a fost internată în spital din cauza unei situații delicate despre care doar ea poate să vorbească.”, a transmis prezentatorul, potrivit Univision.com. Cu toate acestea, jurnalistul nu a oferit niciun detaliu referitor la motivul pentru care vedeta a decis să apeleze încă o dată la ajutorul medicilor. Până în prezent, actrița nu a vorbit despre vestea care i-a speriat pe fanii săi. Ultima postare de pe pagina personală de Instagram face referire la omagiul pe care i l-a adus împreună cu alți colegi actori, marii vedete Silvia Pinal în cadrul Palacio de Bellas Artes în Mexic. Aceea a fost ultima zi în care publicul a văzut-o pe îndrăgita actriță, alături de fiul cel mic, Carlo, în vârstă de 17 ani.

În luna martie a anului 2022, vedeta a confirmat faptul că a fost internată în spital din cauza unor complicații în urma infectării cu COVID-19.

“Acum câteva zile am simțit un spasm respirator. Credeam că mă sufoc și că o să mor, m-am speriat foarte tare.”, a transmis vedeta la momentul respectiv. Lety Calderón este mama a doi copii: Carlos și Luciano, fructele iubirii din relația cu Juan Collado, actualul soț al actriței Yadhira Carrillo.

Lety Calderón știe cine va avea grijă de copiii săi după moartea sa ( nu este vorba despre fostul său soț, Juan Collado)

Cel mai recent episod prin care a trecut Lety Calderón a speriat-o într-atât încât să ia anumite decizii legate de creșterea fiilor săi în viitor. Cine va avea grijă de copii după moartea sa? Vedeta a fost supusă unei intervenții chirurgicale în data de 5 octombrie 2021 și această situație a făcut-o să se gândească la lucrurile de viitor în viața celor doi băieți ai săi.

Într-un interviu acordat pe data de 8 octombrie a anului trecut, vedeta a vorbit despre situațiile dificile în care ar fi supuși copiii săi în cazul morții sale.

“În cadrul acestei situații am avut multă teamă. M-am mai operat și cu alte ocazii, acum mulți ani și nu am simțit ce am simțit acum. Nu am fost nervoasă, dar acum m-am gândit ce-o să se întâmple cu copiii mei dacă eu n-o să mai fiu.”, a transmis vedeta la momentul acela.

Lety Calderón s-a născut pe 15 iulie 1968 în mexic și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. A reușit să-și facă simțită prezența în cele mai importante producții și acum este o mamă devotată.

În articolul

Lety Calderón a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu celebra vedetă și cum se simte în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x