Lety Calderón spune că băieții săi nu vor petrece sărbătorile cu tatăl lor. Juan Collado a ieșit din închisoare

Publicat pe 12.12.2023 la 19:25 Actualizat pe 12.12.2023 la 20:04

Lety Calderón a oferit cel mai recent interviu și a vorbit despre familia sa, mai precis despre copiii ei. Ce a mărturisit despre aceștia.

actriță poartă o bluză albastră

Lety Calderón spune că băieții săi nu vor petrece sărbătorile cu tatăl lor

Profimedia Images

Actrița a vorbit despre posibilitate ca Luciano și Carlo să petreacă sărbătorile alături de tatăl lor, Juan Collado. De asemenea, a punctat dacă aceștia au locuit până acum cu acesta. Cu săptămâni în urmă, adolescenții și-au văzut tatăl pentru prima oară după 4 ani.

Lety Calderón spune că băieții săi nu vor petrece sărbătorile cu tatăl lor

Vedeta a vorbit despre ideea ca adolescenții săi să aibă posibilitatea de a petrece sărbătorile alături de tatăl lor. Cu toate acestea, Juan Collado va fi supus în continuare proceselor legale. Pe 24 august, Leticia Calderon a punctat că Luciano și Carlo l-au vizitat pe tatăl lor atunci când acesta se afla în spital. A fost prima oară în 4 ani când cei doi l-au văzut pe acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Juan Collado a fost închis în 2019 fiind acuzat de spălare de bani și crimă organizată. Pe atunci ,actrița puncta că micuți și-ar dori să trăiască cu tatăl lor atunci când acesta urma să fie liber.

“Sper ca în curând visele lor să se transforme în realitate.”, a spus vedeta. La câteva săptămâni de la această declarație, vedeta a punctat dacă adolescenții vor petrece timp cu tatăl lor. Pe 11 noiembrie, Leticia Calderon a dezvăluit dacă Luciano și Carlo au vorbit deja cu tatăl lor.

“Nu, nu au solicitat asta deloc. Păi bine, o să continuăm ca până acum, de acum 19 ani ei petrec totul cu mine.”, a specificat vedeta. De astfel, a punctat că fostul său soț și fratele său și-au organizat deja sărbătorile în stilul propriu, fără băieții actriței. În cazul întrebărilor legate de contactul pe care băieții l-au avut cu tatăl lor, aceata a spus: Da, Carlo îl caută foarte mult. Luciano l-a văzut o dată sau de două ori, dar doar atât.” Protagonista telenovelei Imperio de Mentiras a menționat că i-ar plăcea să existe o conexiune între cei trei.

“Relația dintre părinți și copii mi se pare foarte important. E bine să nu prefere o parte sau alta, asta nu-mi corespunde mie.”, a spus.

Leticia Calderon își lasă copiii să decidă

Leticia Calderon susțin că Luciano și Carlo pot decide singuri, așa cum chiar ea ia susținut să facă dintotdeauna.

“Copiii mei au deja 18 și 19 ani, deja sunt majori. Au șofer, pleacă, vin, au dreptul complet și libertatea de a decide dacă merg sau nu. De exemplu, lui Luciano nu îi e așa ușor să meargă singur. El este mai legat de mama, și dacă nu merg eu, nu vrea să meargă. Nu e comod dacă merge singur, trăim împreună 24/7.”, a spus vedeta.

Pe data de 4 decembrie, Antonio Collabo a mărturisit că fratele său este mult mai bine, dat fiind faptul că optează pentru vizitele la psiholog.

În articolul

Lety Calderón spune că băieții săi nu vor petrece sărbătorile cu tatăl lor. Juan Collado a ieșit din închisoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x