Locația mai puțin obișnuită în care Thalia a ales să se fotografieze. Cum a apărut pe internet diva muzicii latino

Publicat pe 19.02.2024 la 11:51 Actualizat pe 19.02.2024 la 18:08

Thalia a realizat o ședință foto într-o locație mai puțin obișnuită. Iată cum a apărut pe internet diva muzicii latino la 52 de ani.

colaj de imagini cu thalia intr-o tinuta roz si intr-o alta tinuta argintie

Thalia a realizat o ședință foto într-o locație mai puțin obișnuită. Iată cum a apărut pe internet diva muzicii latino la 52 de ani.

Profimediaimages.ro

În urmă cu zeci de ani, Thalia i-a cucerit iremediabil pe românii amatori de telenovele. În prezent, în timp ce despre alte colege de ale sale nu se mai știe nimic, diva continuă să strălucească și își continuă cariera de succes.

Are 52 de ani, dar puțini i-ar da această vârstă. Asta pentru că a reușit să se mențină într-o formă de invidiat. Este la fel de frumoasă ca în tinerețe și foarte curajoasă. Iată cum s-a pozat în propria baie.

Citește și: Thalía a apărut în emisiunea faimoasei Kelly Clarkson și a vorbit despre etapa melodiei Amor a la mexicana. Ce cadou i-a făcut diva muzicii latino

Locația mai puțin obișnuită în care Thalia a ales să se fotografieze. Cum a apărut pe internet diva muzicii latino

La 52 de ani, Thalia arată senzațional. Conștientă de atuurile sale fizice, se îmbracă în ținute la modă și nu ezită să poarte articole mulate, strălucitoare sau să se pozeze în ipostaze inedite.

Recent, diva muzicii latine a realizat o ședință foto în baie. În imagini, Thalia poartă blugi deschiși la culoare, un tricou roz pal și botine argintii, cu o mulțime de pietre.

Și-a accesorizat ținuta cu un două coliere speciale, unul dintre ele lung până în talie. Machiajul e unul simplu, cu accent pe ochi și zâmbetul nu îi lipsește de pe chip, dezvăluind dantura perfectă.

Thalia mai poartă un ceas, inele și cercei cu steluțe. În ton cu încălțările, și-a pus pe cap agrafe strălucitoare, iar părul l-a prins într-un coc comod.

Imaginile au ajuns direct în social media, stârnind admirația internauților, care nu s-au putut abține să nu o complimenteze pe cântăreață.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Thalía și Tommy Mottola. O prietenă de familie spune că diva a fost ținută “prizonieră” în toți acești ani

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Boala de care suferă Thalia. A povestit totul în mediul online

În spatele zâmbetului ei frumos, se ascunde o tristețe despre care Thalia a discutat recent în online. Artista suferă de o boală rară, care îi afectează fiecare minut de viață.

„Sunt traumatizată, ei ( nr. medicii) tocmai mi-au confirmat că am disgeuzie. Este o alterare a gustului, cu o senzație constantă în gură de sare și de metal, 24/7! Nu pot scăpa de această senzație îngrozitoare. Oare ce ar trebui să fac?", a scris ea, întristată, pe rețelele sociale.

De-a lungul ultimelor luni, Thalia a avut numeroase încercări de a scăpa de gustul neplăcut, însă fără succes. S-a străduit să consume lămâie, oțet și să facă gargară cu apă și sare. Din fericire, artista nu și-a pierdut și mirosul.

Citește și: Thalía a fost diagnosticată cu o nouă afecțiune. Ce este disgeuzia și care sunt cauzele apariției bolii

Potrivit vedetei, suferă de această boală de la sfârșitul anului 2023 și, în tot acest timp, a sperat să fie ceva trecător.

Cu toate că disgeuzia nu este o afecțiune gravă, din cauza faptului ca se manifestă pe o perioadă prelungită de timp, poate avea un impact negativ în viața de zi cu zi.

Bucuria de a nu mai simți gustul alimentelor poate duce inclusiv la alte probleme precum malnutriția, pierderea în greutate și chiar probleme de natură psihologică, cum ar fi depresia, spun experții.

În articolul

Locația mai puțin obișnuită în care Thalia a ales să se fotografieze. Cum a apărut pe internet diva muzicii latino

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x