Maite Perroni a împlinit 41 de ani. Artiștii RBD s-au reunit pentru a-i celebra ziua de naștere

Publicat pe 11.03.2024 la 15:27 Actualizat pe 11.03.2024 la 15:55

Maite Perroni și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod de-a dreptul emoționant. A fost felicitată de colegii din RBD și de fanii prezenți în mediul online.

artiști pe scenă

Maite Perroni a împlinit 41 de ani și a fost sărbătorită de colegii din formație

Getty Images

Maite Perroni este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite artiste din Mexic la ora actuală. Și-a început cariera odată cu telenovela Rebelde, acolo unde a interpretat rolul Lupita Pardo. Ulterior și-a demonstrat talentul ca și interpretă în cadrul formației RBD. În prezent a sărbătorit 41 de ani alături de colegii din trupă care au decis să îi transmită câteva cuvinte emoționante în mediul online.

Maite Perroni a împlinit 41 de ani și a fost sărbătorită de colegii din RBD

Fiecare dintre colegii din trupă a ținut să-i lase un mesaj pe internet și Maite Perroni le-a răspus pe rând. Unul dintre primii care s-a pronunțat a fost Christian Chavez care a publicat și mai multe imagini cu cea pe care o numește soră de suflet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Această femeie cu suflet de copilă care poate să vadă doar lucrurile pure și bune din toată lumea, inima ei este mai mare decât toată frumusețea fizică. Parcă a fost ieri când o lăsam să mă machieze pentru că nu știam să-mi realizez vreo umbă și o făcea doar ca să mă vadă fericit. Prietena nopților interminabile când ceream room service în cameră, impresară, mamă, prietenă și luptătoare a justiției. Femeii ăsteia pe care o pot numi soră îi doresc un La mulți ani fericit!”, a scris artistul pe pagina sa.

De asemenea, Christopher Uckermann a lăsat un mesaj la categoria instastory, acolo unde a punctat cât de mult înseamnă prezența faimoasei Maite Perroni în viața sa.

“Astăzi începe un nou an de sărbătoare în viața ta, Mai! Sper ca viața să-ți ofere mereu ceea ce cauți. Ești o luptătoare și te admir mult, surioară. Am trăit atâtea probe și atâtea binecuvântări într-un timp atât de scurt. Să continui să cucerești lumea.”, a exprimat artistul. Anahi a preferat să fie mai discretă și a scris un simplu “La mulți ani!”, însoțit de o poză alături de Maite Perroni.

Mesajul emoționant transmis de mama faimoasei Maite Perroni

Așa cum era de așteptat, familia îndrăgite artiste a ținut să lase câteva cuvinte pe rețelele sociale. Mama sa a lăsat public o imagine emoționantă în care o îmbrățișează pe fiica celebră.

“În ziua în care tu te-ai născut s-au născut toate florile în mine. Sper ca astăzi, pentru tine, prețioasa mea, să fie o zi plină de iubire. Pentru tine, totul, Pentru tine, întotdeauna. La mulți ani!”, a scris mama vedetei.

În prezent, Maite Perroni este căsătorită cu Andres Tovar și este mămica unei fetițe pe nume Lia. Născută pe 9 martie 1983, a jucat în producții precum Rebelde, Dark Desire, Triptych în 2023. Acesta din urmă a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite producții din Mexic pe una dintre platformele de streaming. S-a zvonit că între 2008 și 2009, vedeta a avut o relație amoroasă cu William Levy. Cu toate acestea, ideea nu a fost confirmată niciodată de către cei doi actori. La scurtă vreme, protagonistul telenovelei a aflat că urmează să devină tătic și viața sa alături de Elizabeth Gutierrez a continuat.

În articolul

Maite Perroni a împlinit 41 de ani. Artiștii RBD s-au reunit pentru a-i celebra ziua de naștere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x