Maite Perroni revine în mediul online la doar o lună de când a devenit mămică pentru prima oară. Cum arată vedeta în prezent

Publicat pe 22.06.2023 la 10:21 Actualizat pe 22.06.2023 la 11:03

Maite Perroni și Andrés Tovar au participat în cadrul unui eveniment exclusiv la doar o lună de când au devenit părinți pentru prima oară. Cum arată vedeta RBD în prezent.

Maite Perroni poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Maite Perroni revine în mediul online la doar o lună de când a devenit mămică pentru prima oară

Profimedia Images

Maite Perroni a ținut să stea departe de ochii celor curioși în timpul ultimei etape a sarcinii și nici după naștere nu și-a făcut apariția în mediul online. Cu toate acestea, pe 17 iunie a apărut în cadrul unui eveniment privat în Mexic.

Maite Perroni revine în mediul online la doar o lună de când a devenit mămică pentru prima oară

Integranta RBD și soțul său au luat parte la evenimentul lansării brandului de parfumului Ex Nihilo. De asemenea, au mai fost prezente celebrități precum Marimar Vega și fratele său Gonzalo Vega, printre alții. A fost pe data de 16 mai când îndrăgostiții au dezvăluit că a venit pe lume prima loc fiică. Pe 17 iunie, vedeta a apărut din nou în ochii publicului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Pe 17 iunie a avut loc prezentarea evenimentului EX Nihilo și lansarea parfumului My Sweetest Morphine and Gold Immortals Extrat. Printre invitații speciali s-au aflat Omar Durán, Maite Perroni și soțul Andrés Tovar, Marimar Vega și soțul Jerónimo Rodríguez, Gonzalo Vega, Marcela Guirado, Luis Arrieta și familia.”, s-a arătat pe pagina oficială de Instagram. Maite Perroni alături de soțul său a încercat mai multe mostre ale parfumului artizanal. Îmbrăcată în pantaloni lungi, negri, o cămașă albă și o vestă neagră, așa a ținut să-și facă apariția vedeta în cadrul evenimentului. Rujul roșu nu i-a lipsit, la fel și bijuteriile din jurul gântului. O geantă simplă, neagră a întregit ținuta.

La finalul lunii mai, aceasta a menționat că este complet îndrăgostită de fiica sa, Lía. Vedeta RBD are peste 11 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Urmează să facă parte din turneul final RBD care va avea loc în luna august. Ideea a venit la scurtă vreme după ce interpreta personajului “Lupita” i-a invitat pe artiști la nunta sa.

RBD se reunește fără Poncho Herrera

Anahí, Maite Perroni, Christopher Uckermann și Christian Chávez s-au reîntâlnit după o perioadă lungă de timp și au uimit fanii. La scurtă vreme s-a arătat că dragostea pentru aceștia nu a dispărut și că artiștii sunt pregătiți să revină pe scenă. Dulce María și Alfonso 'Poncho' Herrera au fost cei care au lipsit și speculații nu au întârziat. S-a spus că ar fi fost geloși pe concertul susținut online pe 26 decembrie 2020 de către ceilalți 4 artiști.

Christian Chávez a fost cel care a menționat că Alfonso Herrera nu mai este interesat să revină la vechea formulă a RBD. În ceea ce o privește pe Dulce María, aceasta se afla încă în etapa de creștere a micuței sale.

“Mai uniți ca niciodată”, a scris Guillermo Rosas, producătorul executiv al concertului pe care l-a oferit formația în 2020, în casa din Mexic a faimoasei Anahí. În fotografiile publicate de atunci se observă că artiștii au venit însoțiți de partenerii lor. Încă o dată, absentul a fost Alfonso Herrera ce a reacționat imediat în mediul online în dreptul uneia dintre fotografiile publicate.

“Mi-ar fi plăcut să vă însoțesc. Vă îmbrățișez.”, a scris pe profilul artistei Anahí.

În articolul

Maite Perroni revine în mediul online la doar o lună de când a devenit mămică pentru prima oară. Cum arată vedeta în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x