Martín Fuentes, soțul faimoasei Jacky Bracamontes, își lasă una dintre fiice să plângă în hohote: “Nu sunt atât de crud”

Publicat pe 14.03.2024 la 15:28 Actualizat pe 14.03.2024 la 18:57

Cunoscutul pilot de curse din Mexic a publicat un videoclip în care apare alături de fiicele sale în timpul unei alergări. Martín Fuentes a fost judecat de către fani pentru că și-a lăsat una dintre fiice să plângă în hohote.

parteneri se țin în brațe și zâmbesc

Martín Fuentes, soțul faimoasei Jacky Bracamontes, își lasă una dintre fiice să plângă în hohote

Getty Images

Reacția lui Martín Fuentes în fața durerii resimțite de fiica sa a reușit să împartă internetul în două. Unii fani sunt de părere că pilotul de curse are o atitudine crudă, pe când alții susțin că acesta încearcă să o învețe pe micuță o lecție cu adevărat valoroasă.

Martín Fuentes, soțul faimoasei Jacky Bracamontes, își lasă una dintre fiice să plângă în hohote: “Nu sunt atât de crud”

Soțul actriței a fost judecat de către fani după ce fiica sa Paula în vârstă de 6 ani s-a plâns de durere de picior în timp ce acesta o împingea să alerge în continuare. Alături de Jacky Bracamontes are cinci fiice: Jacy, Caro, Renata Paula și Emilia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia a ieșit împreună la alergat și pilotul de curse a publicat această activitate pe pagina personală de instagram. Nu a durat multă vreme până când fanii au ținut să comenteze asupra incidentului. Chiar dacă majoritatea publicațiilor au reacții pozitive, de data aceasta publicul nu s-a lăsat convins că Martin Fuentes a procedat cu adevărat logic.

Micuțele au alergat alături de tatăl lor celebru aproape 3 kilometri. Cu toate acestea, aproape de final, Paula apare în timp ce se plânge de o durere de picior.

“Hai, vino, vino! Ce te doare? Te dor picioarele? Bine, iubirea mea, nu se întâmplă nimic, e bună durerea, înseamnă că faci mișcare. Vino, hidratează-te, nu se întâmplă nimic.”, se aude acesta în filmulețul publicat. Imaginile au creat imediat haos în mediul online. Martin Fuentes specifică faptul că imaginile nu reflectă niciodată realitatea și că încerca să-i ofere fetițe un sfat de viață pe care să-l urmeze cu adevărat întotdeauna.

“Vedeți finalul, Paula a plâns doar pe ultima sută de metri. Nu sunt atât de crud încât s-o las să plângă pe Pau a mea, dar trebuie să le învăț că mintea este mai puternică decât orice durere.”, a spus acesta.

Cine este Jaqueline Bracamonte, actrița cu care este căsătorit Martin Fuentes

Originară din Mexic, vedeta a câștigat de-a lungul timpului mai multe concursuri de frumusețe. Printre acestea se numără Nuestra Belleza Jalisco 2000, Nuestra Belleza Mexico 2000 și a ținut să-și reprezinte țara la Miss Universe 2001.

Este cea mai în vârstă dintre cei trei copii ai familiei. Are o soră, Alina, și un frate, Jesus. În prezent, tatăl său este analist sportiv în cadrul unei televiziuni din America Latină. După ce a observat-o fosta Miss Universe, Lupita Jones, pe coperta unei reviste din țara natală, a decis să o contacteze pentru a participa în cadrul Miss Universe 2001, concurs ce a avut loc în Puerto Rico.

A jucat în trei filme de-a lungul carierei sale. Este vorba despre cuando las coas suceden în 2007, acolo unde a jucat rolul Hermana Lucia. A urmat producția Hijo de dios în 2014, acolo unde a interpretat rolul Marta. De asemenea, a făcut parte din distribuția Entrenando a mi papa din 2015.

Dintre cele mai cunoscute telenovele, amintim Entre el amor y el odio în 2002, Rubi în 2004, La fea mas bell între 2006 – 2007, Sortilegio în 2009 și La suerte de Loli în 2021.

În articolul

Martín Fuentes, soțul faimoasei Jacky Bracamontes, își lasă una dintre fiice să plângă în hohote: “Nu sunt atât de crud”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x