Mert Yazıcıoğlu vorbește despre fosta partenera, Afra Saraçoğlu. “Fiecare își trăiește propria viață acum”

Publicat pe 26.04.2024 la 14:01 Actualizat pe 26.04.2024 la 14:49

Mert Yazıcıoğlu oferă detalii despre fosta sa parteneră într-o întâlnire recentă cu presa. A format un cuplu cu Afra Saraçoğlu timp de patru ani. Ce a declarat actorul.

actori turci in diferite ipostaze

Mert Yazıcıoğlu vorbește despre fosta partenera, Afra Saraçoğlu

Instagram/Happy Channel

Mert Yazıcıoğlu a format un cuplu cu faimoasa protagonistă din Golden Boy – Dragoste rebelă timp de patru ani. Ulterior s-au despărțit și totul a fost pus pe seama schimbării de scenariu a vedetei. S-a zvonit că rolul său din serial s-ar fi îndreptat cu pași repezi și în viața reală. Recent, în cadrul unui eveniment la care a fost surprins, fostul partener al frumoasei Afra Saraçoğlu a oferit detalii în acest sens.

Mert Yazıcıoğlu vorbește despre fosta sa parteneră, Afra Saraçoğlu

De altfel, a răspuns curiozității legate de ideea unei posibile infidelități din partea vedetei din Golden Boy. Dacă Afra Saraçoğlu într-adevăr a început să formeze un cuplu cu Mert Ramazan Demir, iată că Mert Yazıcıoğlu s-a iubit cu Dilan Çiçek Deniz din Legea familiei și Flăcările destinului. Acesta are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări cu reviste sau diverse branduri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iubirea pe care a trăit-o împreun cu Afra Saraçoğlu a fost încă o dată documentată. S-a spus că cei doi s-ar fi înșelat reciproc și de aceea s-a ajuns și la ideea separării. Născut pe 10 mai 1993, Mert Yazıcıoğlu a jucat în producții precum Love 101 între 2020 și 2021, dar și Good Game: The Beginning (2018). Actorul a participat în cadrul Mimar Sinan of the Year Awards. Premiile au fost oferite de studenții aflați în cadrul Mimar Sinan Fine Arts, liceul. Câștigătorii au fost anunțați în cadrul celui de-al 10-lea eveniment.

Citește și: Ce salarii uriașe încasează actorii principali din ”Golden Boy”. Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir primesc o avere pentru fiecare episod

Mert Yazıcıoğlu s-a arătat iritat în urma întrebărilor legate de fosta sa parteneră. S-a spus că acesta ar fi înșelat-o, dar și aceasta ar fi flirtat cu Mert Ramazan Demir înainte de separare.

“A trecut multă vreme de la relația aceea. Fiecare își trăiește propria viață acum. Au trecut doi ani de atunci. Nu este nimic de vorbit despre asta, cred că vorba de media și atât. Nu e nevoie să vorbim despre același lucru la nesfârșit.”, a transmis actorul, arată takvim.com.tr.

Mert Yazıcıoğlu s-a revăzut cu două foste partenere în cadrul unui eveniment din Turcia

În cadrul unui alt eveniment important, actorul s-a revăzut cu două dintre fostele sale partenere. Este vorba despre Dilan Çiçek Deniz și Afra Saraçoğlu. Aceasta din urmă a câștigat premiu Cea mai bună actriță. În ceea ce o privește pe vedeta din Flăcările destinului, aceasta s-a arătat entuziasmată de a fi încă o dată pe covorul roșu.

Citește și: Demet Evgar a avut o influență valoroasă pe plan profesional pentru actrița Bige Önal. Ce legătură există între cele două

În prezent, viața sa personală rămâne un mister, dat fiind faptul că nu a mai fost văzut în preajma vreunei femei. Actorul joacă în prezent în producția Muguri Roșii, alături de Ozcan Deniz. Primul său proiect personal a fost în 2011. A jucat în filmul Dedemin İnsanları alături de Çetin Tekindor. În 2013 a jucat în drama Karagül alături de Ece Uslu, Hilal Altınbilek și Ayça Ayşin Turan. Are 1.77 cm înălțime și pe lângă cariera de actor, s-a dedicat și vieții de model. Cu toate acestea, a știut de la început unde se încadrează cariera sa profesională.

În articolul

Mert Yazıcıoğlu vorbește despre fosta partenera, Afra Saraçoğlu. “Fiecare își trăiește propria viață acum”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x