Murat Boz, noi imagini alături de nepoțica sa. Ipostaza înduioșătoare în care a apărut cântărețul

Publicat pe 25.01.2024 la 17:16 Actualizat pe 25.01.2024 la 18:00

Cântărețul turc Murat Boz a dezvăluit o latură complet nouă și emoționantă a personalității sale în ultimele imagini care îl surprind într-un moment înduioșător alături de nepoata sa adorabilă, Pelin.

Charisma sa și talentul muzical remarcabil fac deja din Murat Boz un nume extrem de iubi, dar ultimele postări cu micuța Pelin îl pun într-o lumină cu totul specială.

Murat Boz publică noi imagini cu nepoata sa. Fanii au fost înduioșați

De la melodiile care rămân pe buzele noastre la prezența sa fermecătoare pe scenă și ecran, Murat Boz demonstrează că este mult mai mult decât un simplu artist. Recent, el a ales să împărtășească cu fanii momente înduioșătoare alături de nepoata sa.

Chiar dacă viața sa personală este ținută în mare parte privată, aceste imagini cu Pelin sunt o fereastră către partea sa mai puțin cunoscută. Fanii au răspuns cu entuziasm, inundând postările cu mii de comentarii și aprecieri.

De la momentele de comedie la gesturile de afecțiune, relația unchi-nepoată dintre Murat Boz și Pelin a devenit o poveste adorabilă care aduce zâmbete pe buzele fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Murat Boz

Murat Boz este un cântăreț și compozitor turc, născut pe 7 martie 1980. După ce și-a terminat studiile primare și secundare în districtul Karadeniz Ereğli din Zonguldak, unde s-a născut, s-a stabilit la Istanbul. A fost acceptat la Universitatea Bilgi din Istanbul în 1999, iar după absolvirea acestei școli și-a continuat studiile la Universitatea Tehnică din Istanbul.

În aceiași ani a lucrat ca vocalist pentru mulți cântăreți, în special pentru Tarkan. Boz și-a început cariera solo în 2006 cu single-ul „Aşkı Bulamam Ben”. În anul următor, a lansat primul său album de studio, Maximum, și a câștigat diferite premii muzicale. În 2008, a apărut în fața publicului său cu primul său EP, Uçurum, iar piesa cu același nume de pe acest EP a urcat pe locul cinci pe lista oficială a Turciei. A lansat al doilea album de studio, Şans, la începutul anului 2009.

A filmat videoclipuri muzicale pentru piesele „Para Yok”, „Öziyorum”, „Her Şeyi Yak”, „Sallana Sallana”, „Gümbür Gümbür” şi „Buralarda Giderim” de pe album. După ce a lansat single-ul „Hayat Sana Güzel” în 2010, ea și-a lansat al treilea album de studio, Aşklerim Büyük Benden, în mai 2011.
Piesele „Return Olsa” și „Kalamam Dost” de pe album au ajuns pe primul loc în Turcia. Cântăreața a introdus single-ul „Vazgeçmem” în 2013. În noiembrie 2014, Hadi Inshallah, cu Büşra Beijing în rol principal, a fost lansat. Recent, a fost frecvent pe ordinea de zi cu relația sa cu Aslı Enver.

În articolul

Murat Boz, noi imagini alături de nepoțica sa. Ipostaza înduioșătoare în care a apărut cântărețul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x