Murat Boz vorbește despre operațiile estetice în cazul bărbaților. “Fiecare face ce își dorește"

Publicat pe 12.02.2024 la 12:51 Actualizat pe 12.02.2024 la 13:37

Murat Boz vorbește despre operațiile estetice în rândul bărbaților în cele mai recente declarații. Ce a spus actorul.

actor poartă tricou alb și sacou negru

Murat Boz vorbește despre operațiile estetice în rândul bărbaților

Instagram

Murat Boz este cunoscut publicului larg ca prințul muzicii pop din Turcia. De-a lungul timpului și-a căpătat această imagine grație felului în care s-a prezentat fanilor, dar și calităților vocale inedite. În cel mai recent interviu vorbește despre operațiile estetice în rândul bărbaților.

Murat Boz vorbește despre operațiile estetice în cazul bărbaților

Cel mai recent concert al său a fost susținut în America alături de colega Hadise. A lăudat-o pe aceasta într-un interviu recent, atunci când a vorbit despre perioada recentă din plan profesional, arată sabah.com. A fost văzut luând cina cu prietenul lui apropiat, actorul İbrahim Büyükak. Ulterior, nu a ezitat să răspundă întrebărilor adresate de jurnaliști.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Artistul a ținut să vorbească despre operațiile estetice în rândul bărbaților, o practică destul de recentă în zilele noastre.

“Fiecare ar trebui să facă ceea ce-și dorește. Fericirea fiecăruia este mai presus de orice.”, a spus Murat Boz. În ceea ce-l privește pe İbrahim Büyükak aceva a specificat faptul că nu și-ar permite o asemenea intervenție. Cântărețul a performat în fața a peste 2.500 de spectatori în America pentru a sărbători 100 de ani de la înființarea Republicii Turcia la New York.

“A fost primul meu concert în America. Am fost primiți foarte bine. Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a o descrie pe Hadise, ne-am distrat. A fost ca și cum eram acasă.’”, a spus actorul. Artista și-a încheiat căsnicia cu Mehmet Dinçerler care a durat timp de 5 luni de zile. Artista Hadise în vârstă de 38 de ani a devenit cunoscută lumii întregi odată cu postările realizate în social media. În ceea ce-l privește pe Murat Boz, acesta este sfătuit de către prietenii virtuali să-și întemeieze o familie. După ce le-a oferit tuturor o idee despre cum este să aibă grijă de copilul prietenilor săi, a reușit să-i emoționeze pe internauți.

Murat Boz urmează să impresioneze cu noi proiecte profesionale

Pe lângă alte planuri profesionale, Murat Boz susține că pregătește un nou album în luna martie. Cu toate acestea, nu vor exista duete ca în trecut.

“Am luat cina cu prietenii noștri, am râs și ne-am distrat, acum plecăm acasă. Cred că o să avem un film cu Ibrahim în curând. Cred că va fi comedie, nu este posibil ca noi să producem o dramă.”, a spus Murat Boz.

În vara anului 2012 a fost judecat pentru aparițiile sale surprinzătoare. A fost fotografiat cu chelie și cu mai multe kilograme în plus. Ulterior a declarat că a fost contactat pentru a colabora cu un brand de lenjerie intimă.

“Eram în vacanță. Într-o zi m-am trezit și eram pe primele pagini ale publicațiilor. Nu m-am simțit plăcut atunci, am fost furios. Am văzut sânii ăia și vacanța pentru mine s-a terminat în acel moment. Desigur, dacă aș avea mintea de acum nu m-aș mai îngrijora așa tare. La momentul respectiv am primit o ofertă din partea unui brand de sutiene. Am refuzat chiar dacă plăteau o sumă importantă. Dacă gândeam ca acum, aș fi acceptat fără să mă gândesc de două ori. ”, a menționat acesta.

În articolul

Murat Boz vorbește despre operațiile estetice în cazul bărbaților. “Fiecare face ce își dorește"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x