Natalia Oreiro revine pe marile ecrane cu o comedie dramatică. Care este povestea producției și când va fi lansată

Publicat pe 06.09.2023 la 18:15 Actualizat pe 06.09.2023 la 18:37

Bazată pe filmul spaniol "Bypass", această producție regizată de Fernán Mirás ajunge pe o cunoscută platformă de streaming, după ce a rulat în cinematografe.

Natalia Oreiro

Profimediaimages.ro

Casi muerta, regizat de Fernán Mirás și avându-i în distribuție pe Natalia Oreiro (Santa Evita) și Diego Velázquez (Las Rojas), a ajuns pe platforma de streaming HBO Max. Povestea este o adaptare a comediei basce Bypass, care a câștigat 15 premii Goya, inclusiv la râvnitele categorii de “Cel mai bun film” și “Cel mai bun scenariu”. Această adaptare promite să păstreze vie esența care a făcut din filmul original un fenomen.

Intriga urmărește povestea lui María (Oreiro) și Javi (Velásquez), doi prieteni inseparabili care s-au îndepărtat în ultimul an din cauza circumstanțelor vieții. Cu toate acestea, un episod cardiac dramatic le schimbă cursul vieții. Când Javi descoperă că Maria mai are o lună de trăit, până în decembrie, își dă seama că timpul se scurge pentru a le reaprinde prietenia.

Decizia lui Javi de a se întoarce la Buenos Aires înseamnă să lase în urmă viața pe care și-a construit-o în Montevideo. Întoarcerea sa marchează o reîntâlnire cu María și cu alți vechi prieteni din tinerețe, Paula și Lucas, într-o situație nefericită. Între protagoniști au existat întotdeauna sentimente romantice, dar acum Javi are o prietenă, Julieta, și crede că relația sa cu María este de domeniul trecutului, potrivit infobae.com.

O călătorie de descoperire

Maria se confruntă cu realitatea că mai are doar treizeci de zile de trăit. În acest moment critic, ea îi cere lui Javi să o însoțească în ultimele ei zile frenetice. Javi acceptă, dar se trezește prins între dragostea sa din trecut pentru Maria și logodna sa actuală cu Juliet. Cei doi se îmbarcă într-o încrengătură de minciuni și încurcături, încercând să navigheze pe apele complexe ale prieteniei și iubirii.

Astfel, această femeie aflată în fața morții pornește într-o călătorie sălbatică spre sfârșitul vieții sale, punând la îndoială ce contează cu adevărat și care sunt problemele nerezolvate din existența sa. Javi și prietenii săi o însoțesc în această odisee, în timp ce îndoielile lui Javi renasc. Distribuția acestui film este completată de Ariel Staltari (Un gallo para esculapio), Alberto Ajaka (Maradona: Sueño bendito) și de participarea specială a Violetei Urtizberea. "Realizarea Casi muerta a fost o experiență complet plăcută și distractivă. A fost extraordinar să poți reuni o distribuție atât de bună și să ai o echipă tehnică extraordinară, cu care poți lucra și învăța", a comentat regizorul Fernán Mirás, (care este și actor), în timpul unei conferințe de prezentare a filmului.

Natalia Oreiro, actrița care a cucerit țări îndepărtate

Născută în 1977 în Montevideo, Uruguay, actrița și cântăreața și-a câștigat faima internațională pentru rolurile sale în telenovele și filme de televiziune din America Latină și Europa. Telenovela Muñeca brava, în special, a marcat o piatră de hotar în relația lui Oreiro, inclusiv cu publicul rus, ceea ce a transformat-o într-o figură emblematică în cultura populară rusă. Muzica ei a fost, de asemenea, bine primită în Rusia, contribuind la statutul ei de celebritate în această țară. Oreiro este o figură iconică în cultura populară și un ambasador al muzicii și filmului latino-american.

În articolul

Natalia Oreiro revine pe marile ecrane cu o comedie dramatică. Care este povestea producției și când va fi lansată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Trei judeţe, sub cod galben de grindină şi descărcări electrice în următoarele ore. Avertizare nowcasting de fenomene periculoase
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x