Nume remarcabile în distribuția rolurilor secundare din serialul "Bir Derdim Var" (Am o problemă). Cine sunt noii actori

Publicat pe 31.10.2023 la 17:48 Actualizat pe 31.10.2023 la 18:00

În serialul "Bir Derdim Var" (Am o problemă), actorii care interpretează rolurile secundare vor reuși să capteze la fel de mult atenția ca cei care au rolurile principale datorită notorietății lor. Producția aduce schimbări importante în distribuție.

"Bir Derdim Var" (Am o problemă)

Happy Channel

Într-o poveste în care doi actori principali influenți, Birce Akalay și Mert Fırat, vor aduce impact publicului, este esențial să subliniem că distribuția secundară include nume remarcabile și conține elemente semnificative pentru evoluția poveștii, potrivit seriesturkish.com.

Cine sunt personejele secundare ale producției "Bir Derdim Var" (Am o problemă)

În narațiune se evidențiază și personaje secundare deosebit de memorabile, precum Birce Akalay, care aduce în prim-plan diverse metode de abordare a problemelor cu care se confruntă tinerii, și legătura profundă a procurorului Ömer cu conceptul de justiție.

Serialul "Bir Derdim Var," care a stârnit interesul publicului prin trailerele sale, se anunță a fi un subiect intens de discuție în acest sezon, având în plan principal un subiect cu deosebit de multă importanță în societate, secția de psihiatrie pentru copii și adolescenți.

Actorii de succes care vor da viață experților din domeniul psihiatriei în serial sunt Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Bașak Gümülcinelioğlu, Erdem Șenocak și İdil Sivritepe.

În serial, Engin Hepileri va interpreta rolul neuropsihiatrului Savaș, care face parte din echipa dedicată vindecării rănilor emoționale ale tinerilor pacienți. Este de notorietate faptul că actorul excelase până acum în crearea de personaje puternice și convingătoare.

De asemenea, Neslihan Arslan va apărea în fața publicului în rolul Damla, medicul șef al spitalului. Printre tinerii actori care fac parte din distribuție se numără și Bașak Gümülcinelioğlu, care revine pe micile ecrane cu personajul Sibel, specialist în servicii sociale.

Erdem Șenocak va aduce la viață personajul Yusuf, psihiatrul, în timp ce İdil Sivritepe va interpreta rolul lui İpek, cel mai tânăr psiholog din secția de psihiatrie.

Totodată, producția pare să atragă atenția prin includerea unor actori tineri talentați în distribuție, precum Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör și Efe Poylu.

În articolul

Nume remarcabile în distribuția rolurilor secundare din serialul "Bir Derdim Var" (Am o problemă). Cine sunt noii actori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
9 judeţe, sub avertizări meteo cod galben şi portocaliu de vijelii. Vreme severă până vineri seară
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x