Nurgül Yeşilçay reapare într-o ținută de plajă. La 48 de ani, vedeta le oferă sfaturi pentru încrederea de sine femeilor din toată lumea

Publicat pe 18.04.2024 la 16:56 Actualizat pe 18.04.2024 la 20:09

Nurgül Yeşilçay își surprinde fanii cu o nouă apariție în mediul online. Actrița a îmbrăcat un costum de baie care îi scoate în evidență formele de invidiat.

actrița poartă părul scurt și costum de baie

La 48 de ani, vedeta le oferă sfaturi pentru încrederea de sine femeilor din toată lumea

Instagram

Nurgül Yeşilçay este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A jucat rolul de protagonistă în Furtună pe Bosfor, serial difuzat și pe Happy Channel care a avut premiera în Turcia între 2014 și 2017. Recent, vedeta în vârstă de 48 de ani a demonstrat că voința sa este mai puternică decât orice. A slăbit foarte mult și este preocupată deseori de imaginea pe care o prezintă în mediul online.

Nurgül Yeşilçay reapare într-o ținută de plajă

Timpul pare că trece pentru toată lumea, însă nu și peste această vedetă din Turcia care reușește de fiecare să-și surprindă fanii cu apariții incendiare. De data aceasta, protagonista din Furtună pe Bosfor a îmbrăcat un costum de baie care i-a lăsat la vedere trupul lucrat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Culoarea mov i se potrivește de minune, sau cel puțin asta spun și fanii care o complimentează de fiecare dată. A luat parte la nenumărate proiecte profesionale de-a lungul carierei sale și recent a reușit să se integreze încă o dată în luminile reflectoarelor cu modalitatea prin care a reușit să slăbească mai multe kilograme.

„De când tariful în Bodrum pentru lahmacun a fost stabilit, sunt aici să vă sugerez o combinație a unui costum de baie care vă va face să arătați extraordinar. Machiajul este un must.”, a scris vedeta în dreptul descrierii sale. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este chiar la piscină, acolo unde vedeta și-a etalat trupul perfect.

Actrița a povestit în interviuri recente că a slăbit 17 kilograme în 30 de zile, dar și modalitatea prin care a făcut-o. În prezent, se bucură de noul său look și prezintă pe rețelele sociale cele mai îndrăznețe ținute.

Detalii despre Nurgül Yeşilçay, actrița îndrăgită din Turcia

Are un fiu pe nume Osman Nejat din căsnicia de 6 ani cu Cem Ozer. În cele din urmă, a reușit să-și găsească dragostea adevărata în persoana lui Necati Kocabay. Cei doi își trăiesc viața personală departe de ochii celor curioși, însă vedeta contiuă să se bucure de atenția fanilor pe rețelele sociale.

Printre cele mai recunoscute roluri ale sale este cel de protagonistă din Furtună pe Bosfor, serial care a avut o ascensiune incredibilă. Încă de la început s-a clasat pe primele locuri ale preferințelor fanilor din întreaga lume.

În articolul

Nurgül Yeşilçay reapare într-o ținută de plajă. La 48 de ani, vedeta le oferă sfaturi pentru încrederea de sine femeilor din toată lumea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x