Omar Fayad, soțul Victoriei Ruffo, vorbește pentru prima dată despre presupusul divorț. Ce se întâmplă între cei doi

Publicat pe 04.12.2023 la 21:01 Actualizat pe 04.12.2023 la 21:22

Omar Fayad a abordat în cele din urmă zvonurile legate de presupusul său divorț de Victoria Ruffo. Aceste speculații au fost alimentate la începutul lunii noiembrie, odată cu propunerea președintelui mexican, Andrés Manuel López, de a-l numi ambasador al Mexicului în Norvegia.

Omar Fayad și Victoria Ruffo

Gettyimages.com

Omar Fayad a abordat zvonurile cu privire la presupusul său divorț de Victoria Ruffo. Speculațiile au luat amploare în urma propunerii făcute politicianului de a deveni ambasadorul Mexicului în Norvegia.

Omar Fayad a pus capăt speculațiilor cu privire la presupusul divorț de Victoria Ruffo

Omar Fayad a pus capăt speculațiilor, vorbind despre presupusul divorț de Victoria Ruffo. Aceste zvonuri au câștigat teren în luna noiembrie, când președintele mexican, Andrés Manuel López, l-a propus pe Fayad pentru funcția de ambasador al Mexicului în Norvegia. Această mutare ar implica relocarea lui Fayad în Norvegia și aduce cu sine incertitudinea legată de relația sa cu actrița Victoria Ruffo, precum și cu privire la viitorul său în cariera de actor.

Omar Fayad a răspuns la aceste speculații într-un interviu acordat site-ului revistei TVNotas, punând capăt astfel zvonurilor despre divorțul său de "Regina" telenovelelor, relateză univision.com.

"Suntem căsătoriți de 22 de ani. Suntem o familie foarte disfuncțională", a declarat Omar Fayad.

"Vedeți că se dădeau peste cap dacă divorțăm sau nu. După cum spune Victoria, 'Nu am de gând să o părăsesc'. Nu sunt dispus să schimb diavolul pentru a trăi același iad", a insistat el.

El a fost rugat să clarifice ce a vrut să spună când a afirmat că el și artista formează o "familie disfuncțională".

"Suntem disfuncționali pentru că întreaga familie este fiecare pe propria lungime de undă", a explicat el.

"Victoria joacă în prezent într-o piesă de teatru în Statele Unite. Ea pleacă în turneu joia și se întoarce până duminică la Pachuca (Hidalgo), unde locuiesc eu în prezent", a reiterat el.

"Pentru că suntem disfuncționali, căsnicia a rezistat. Ne înțelegem foarte bine unul pe celălalt. Dacă aș fi făcut-o geloasă pe soția mea, nu am fi rezistat nici măcar o zi", a mărturisit fostul guvernator din Hidalgo.

"Am o soție frumoasă și celebră. Sunt un bărbat matur. Așa cum am spus, suntem o familie disfuncțională, dar unită", a asigurat el.

Soțul Victoriei Ruffo reacționează la zvonurile despre căsătorie

Omar Fayad a mai spus cum ia zvonurile despre căsătoria lor și ce s-a spus despre presupusa lor despărțire.

"I-am trimis (Victoriei Ruffo) meme-uri pe care oamenii le postează pe rețelele de socializare. S-au spus o mulțime de lucruri despre mine. Adevărul este că noi nu suntem atenți și am râs mult despre acest divorț", a dezvăluit ea.

"Îi lăsăm pe oameni să vorbească. Să-i lăsăm să spună ce vor. Realitatea noastră merge dincolo de aceste bârfe. Victoria a fost chiar ucisă. Am auzit că avionul ei s-a prăbușit", a spus el.

"Înțelegem că acesta este prețul faimei", a spus ea, "suntem obișnuiți cu asta. Trăim liniștiți. Fiecare își are propria slujbă. Dacă vrea să facă filme, teatru sau romane, o voi susține întotdeauna".

Victoria Ruffo are doi copii cu Omar Fayad: gemenii Victoria și Anuar (19 ani). Ea este, de asemenea, mama lui José Eduardo Derbez (31 de ani), pe care l-a avut cu Eugenio Derbez.

Va merge Victoria Ruffo împreună cu soțul ei la Ambasada Norvegiei

Propunerea pentru numirea sa va trebui să fie aprobată de Senatul mexican. Dacă acest lucru va fi fezabil, va trebui să părăsească țara sa pentru a îndeplini sarcina care i s-a cerut în Norvegia.

"Copiii mei studiază în prezent în Statele Unite, dar în state diferite. 'Vicky', fiica mea, studiază design vestimentar. Iar Anuar, Administrație", a explicat ea pentru TVNotas.

"Acum, în vacanța din decembrie, îi vom duce în Norvegia. Aștept ca soția mea să termine turneul de teatru și apoi, ca familie, vom lua deciziile", a conchis ea despre viitorul familiei sale.
Ce a declarat Victoria Ruffo despre presupusul ei divorț?

La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Victoria Ruffo a abordat și ea zvonurile despre presupusa criză conjugală.

"Adevărul este că am râs", a recunoscut ea în emisiunea 'La mesa caliente', "în ziua în care se va întâmpla (divorțul), evident că se va întâmpla și asta e, da, dacă se va întâmpla".

Zvonul despre presupusul sfârșit al căsniciei dintre actriță și politician a izbucnit la 1 noiembrie, când prezentatorul mexican de showbiz Alex Kaffie a afirmat pe conturile sale de socializare că aceasta ar fi pus capăt relației cu Omar Fayad.

În articolul

Omar Fayad, soțul Victoriei Ruffo, vorbește pentru prima dată despre presupusul divorț. Ce se întâmplă între cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x