Özcan Deniz și-a sărbătorit fiul. Micuțul Kuzey a împlinit 6 ani și a pozat alături de tatăl său celebru

Publicat pe 01.05.2024 la 14:37 Actualizat pe 01.05.2024 la 15:23

Özcan Deniz a publicat mai multe imagini de la petrecerea fiului său. Micuțul Kuzey a împlinit 6 ani și s-a arătat extrem de fericit alături de cei dragi.

actor poartă bluză albă pe un fundal albastru deschis

Özcan Deniz și-a sărbătorit fiul într-o ceremonie intimă

Profimedia Images

Înainte de a forma un cuplu perfect cu Samar Dadgar, actorul a fost căsătorit cu Feyza Aktan. Fructul iubirii lor este Kuzey care a ajuns la vârsta de 6 ani. Tatăl său celebru l-a sărbătorit alături de actuala partener într-un mod inedit.

Özcan Deniz și-a sărbătorit fiul

S-a căsătorit în 2023 cu Samar Dadgar, însă înainte de aceasta relație a avut un legământ profund cu Feyza Aktan. Cei doi au pășit spre altar în 2018 și un an mai târziu au divorțat. Özcan Deniz a ținut să organizeze o petrecere restrânsă pentru fiul său, arată ntv.com.tr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Băiatul este sărbătorit.”, așa se arată scris pe rețelele sociale. Pe 29 aprilie 2018, actorul și-a anunțat prietenii virtuali că a devenit tătic printr-un mesaj scurt.

“Miracolul meu a sosit. Am sentimente pe care nu le pot exprima.”, a scris pe atunci. Mulți dintre internauți susțin că micuțul Kuzey seamănă leit tatălui său celebru.

“Cât de frumos te privește.”, “Mereu să zâmbiți frumos, familie minunată”, “Un portret frumos. Sper ca fericirea voastră să fie eternă.”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Se pare că a fost Samar Dadgar cea care s-a ocupat de toate pregătirile în avans. Aceasta are peste 200 de mii de prieteni virtuali și peste 300 de fotografii și filmulețe publicate până în prezent. Cu toate că este discret în ceea ce privește viața personală, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul a ținut să publice un mesaj emoționant în fața prietenilor virtuali.

“Sunt singurii proprietari ai vieții care mi-a mai rămas.”, a scris actorul. Cunoscut pentru seriale prcum Mireasa din istanbul, Ziua in care mi s-a scris destinului sau Apă și Foc, actorul a revenit pe platourile de filmare în 2023 cu producția Kizil Goncalar – Muguri roșii. Serialul a fost criticat, însă acesta și-a arătat respectul față de personajul său.

Detalii despre seria Ziua în care mi s-a scris destinului

Proiectul cu titlul în original Kaderimin Yazildigi Gun a reușit să-i surprindă pe fanii din lumea întreagă încă de la început. Se pare că Özcan Deniz a fost predestinat să joace alături de colega sa de platou.

Citește și: Özcan Deniz și Fahriye Evcen au format un cuplu. Vezi care au mai fost vedetele care s-au îndrăgostit de celebrul actor din Ziua în care mi s-a scris destinul

„Acest serial te ţine captiv încă de la primul episod. E multă dramă acolo, personajele au de făcut alegeri dificile. O tânără superbă ajunge să fie mamă purtătoare pentru că doar aşa poate ieşi dintr-o stuaţie extrem de dificilă. Şi, ca să fie lucrurile şi mai complicate, se ataşează de pruncul pe care îl poartă în pantece. Personajul meu e prins între doua iubiri”, a mărturisit actorul despre Ziua în care mi s-a scris destinul.

Se pare că actorii nu au fost scutiți de incidente pe platourile de filmare. Hatice Sendil, actrița care joacă rolul de protagonistă, a avut parte de o sperietură pe cinste. În timp ce își repeta scenariul, aceasta a fost luată prin surprindere de un șarpe.

„Colegii au alergat spre mine când m-au auzit ţipând! Povestindu-le ce s-a întâmplat, unul dintre ei, mai curajos, a investigat situaţia şi mi-a spus că şarpele nu era veninos”, a spus aceasta.

În articolul

Özcan Deniz și-a sărbătorit fiul. Micuțul Kuzey a împlinit 6 ani și a pozat alături de tatăl său celebru

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x