Özge Gürel revine în atenția publicului pe coperta unei reviste din Turcia. Actrița a primit complimente din partea soțului Serkan Cayoglu

Publicat pe 25.04.2024 la 17:30 Actualizat pe 25.04.2024 la 18:05

Özge Gürel a revenit în atenția publicului după o perioadă în care și-a petrecut vacanța în familie. Actrița apare pe coperta unei reviste din Turcia.

actori stau unul lângă celălalt

Özge Gürel revine în atenția publicului pe coperta unei reviste din Turcia

Profimedia Images

Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A jucat alături de Can Yaman și alți actori cunoscuți de-a lungul timpului și astăzi se bucură de recunoaștere internațională. Recent a apărut pe coperta unei reviste celebre și a oferit răspunsuri sincere.

Özge Gürel revine în atenția publicului pe coperta unei reviste din Turcia

Este cunoscută și îndrăgită și spune că întotdeauna a avut dorința de a-și trăi viața la maximum, indiferent în ce punct al vieții s-a aflat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“De când mă știu am avut o dorință de a-mi trăi viața. Acest apetit mă aduce mai aproape de sentimentul de care îmi e dor. Vrei să faci totul dintr-o dată, un mare haos. Actoria îmi deschide un spațiu perfect pentru aceste dorințe și curiozități și le transformă în avantaje. Tot ce am făcut și tot ce-am vrut încep să-mi servească scopului. Totuși, haosul din mine a început să capete o anumită ordine.”, a spus vedeta. Într-un interviu din trecut, aceasta a mărturisit că preferă gesturile frumoase, dar sacrificiul i se pare o situație depășită.

“Cred că sacrificiul ne poate răni. Punem responsabilitățile deciziilor pe umerii celuilalți. Poate fi o presiune mai mare? Aceasta este captivitate, nu iubire. De ce aș vrea ca prietenii, cel pe care îl iubesc, familia, să se sacrifice pentru mine? Vrem ca cei pe care îi iubim să crească, nu să rămână unde sunt.”, a transmis vedeta. Özge Gürel s-a aflat timp de trei zile în Dubai, acolo unde a lucrat alături de o echipă extraordinară, așa cum singură a declarat. De asemenea, a mărturisit că atunci când nu îi este foame, poate fi într-adevăr o persoană plăcută.

“Când nu-mi este foarte sunt foarte jovială. Lăsând gluma la o parte, suntem cu toții oameni și încercăm tot ce-i mai bun din noi. Să văd asta mă motivează.”, a spus vedeta.

Özge Gürel petrece timpul singură, departe de partenerul său

Lucrează ca actriță încă de la vârsta de 18 ani și de puține ori a avut șansa de a se bucura de vacanțe. Cu toate acestea, în prezent se bucură de timpul petrecut singură, dar și alături de cei dragi.

“Îmi place să lucrez. În circumstanțe normale mă manipulez să-mi iau zile libere. Lucrez non stop de la vârsta de 18 ani și atunci când iau pauze mi se pare ciudat. Mi se pare ciudat să-i spun timp liber pentru timpul ăla am vrut mereu să-l umplu cu ceva. Din moment ce sunt liberă, trebuie să-mi găsesc imediat un hobby. Trebuie să-mi văd toți prietenii, trebuie să lucrez imediat.”, a povestit vedeta.

În prezent, partenerul său se află pe platourile de filmare și lucrează la un nou proiect profesional. Özge Gürel a punctat că acest lucru nu le-a afectat niciodată relația.

“Da, Serkan are un program încărcat. Trece printr-o perioadă de care se bucură, unde poate să învețe și să se bucure. Faptul că suntem amândoi fericiți de ziua care trece, chiar dacă suntem departe, face ca timpul petrecut împreună să fie de calitate.”, a spus aceasta.

În articolul

Özge Gürel revine în atenția publicului pe coperta unei reviste din Turcia. Actrița a primit complimente din partea soțului Serkan Cayoglu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x