Özge Gürel se află în vacanță în Spania. Vedeta s-a fotografiat pe străzi îmbrăcată într-o rochie lungă ,neagră

Publicat pe 05.06.2023 la 15:29 Actualizat pe 05.06.2023 la 16:48

Özge Gürel se află în vacanță în Spania și primele poze au fost urcate deja pe pagina sa de socializare. Vedeta a îmbrăcat o rochie lungă, neagră pentru călătoriile lungi pe străzile aglomerate.

Özge Gürel poartă părul lung, desprins și își ține mâna stângă spre ureche

Özge Gürel se află în vacanță în Spania

Happy Channel

Cel mai recent proiect profesional al său, serialul Sipahi, a reușit să o aducă pe Özge Gürel în fața fanilor într-o nouă ipostază. După finalizarea filmărilor, vedeta din Turcia a decis să plece într-o vacanță binemeritată în Spania.

Özge Gürel se află în vacanță în Spania

Cu toate că este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia, a primit nenumărate critici pentru cel mai recent rol pe care l-a arătat în fața telespectatorilor. A luat parte pentru prima oară în cadrul unui proiect de acțiune. Acesta a început cu foarte mari speranțe, însă pe parcurs cifrele au continuat să scadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În mediul online, vedeta are peste 5 milioane de prieteni virtuali și ne arată de fiecare dată că trăiește o viață fericită alături de soțul său. În prezent se bucură de soarele arzător al Spaniei, locație pe care a ales-o pentru vacanță. S-a lăsat fotografiată pe străzi, îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, lejeră. A primit peste o mie de comentarii, iar internauții s-au întrebat dacă Özge Gürel nu urmează să devină mămică pentru prima oară.

Vedeta nu a făcut niciun anunț în această privință, însă veștile de acest gen circulă întotdeauna foarte repede. A vorbit în schimb despre felul în care reușește să doarmă, indiferent de gălăgia pe care o aude în jurul ei.

“Dorm foarte bine într-un mediu zgomotos. Cred că din copilărie mi se trage, mă simt în siguranță așa. Pot foarte bine să adorm pe canapea în timp ce în jurul meu este gălăgie. Dau drumul la televizor și adorm și dacă sunt singură dau drumul la lumini.”, a declarat actrița, potrivit seriesturkish.com. Înainte de a deveni actriță, aceasta a încercat mai multe profesii în speranța că-i vor aduce fericirea. Cu toate acestea, nimic n-a împlinit-o mai mult decât să se afle pe platourile de filmare.

Seria Sipahi cu Özge Gürel în rol de protagonistă nu a reprezentat o pierdere pentru fani

Cu toate că seria Sipahi cu Özge Gürel și Kaan Yıldırım în rolurile principale a fost mult așteptată de către fani, a ajuns la final cu cel de-al 8-lea episod. Motivul? Costurile erau mult prea mari, iar cifrele mult prea mici. Chiar personajul interpretat de faimoasa vedetă nu a putut fi agreat încă de la început.

Astfel, au început reacțiile a două tabere, cei care apreciau efortul realizat de Özge Gürel și cei care o criticau. Astfel, personajul Canan nu a mai fost considerat ca făcând parte din povestea completă. Kaan Yıldırım și Kerem Alışık au rămas pe poziții ca cei mai importanți actori ai producției.

Printre cei care au făcut parte din proiect se numără Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk. Seria Sipahi va rămâne în amintirea fanilor ca un proiect grăbit cu o distribuție de excepție. Cel de-al 8-lea episod a putut fi urmărit pe 30 ianuarie. Özge Gürel s-a născut pe 5 februarie 1987 în Istanbul și a început să joace în producții de succes încă din 2010. A jucat alături de Can Yaman în 2017.

În articolul

Özge Gürel se află în vacanță în Spania. Vedeta s-a fotografiat pe străzi îmbrăcată într-o rochie lungă ,neagră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x