Özge Özpirinççi continuă să-și surprindă fanii cu rolul din Parfumul mamei – Sandik Kokusu. Serialul are succes în țara natală

Publicat pe 26.01.2024 la 15:46 Actualizat pe 26.01.2024 la 20:11

Özge Özpirinççi reușește să-și surprindă fanii în cel mai recent proiect profesional. Vedeta a revenit pe micile ecrane după o lungă perioadă de absență.

actrița poartă părul desprins și lung

Özge Özpirinççi continuă să-și surprindă fanii cu rolul din Parfumul mamei – Sandik Kokusu

Instagram

Unul dintre cele mai populare seriale ale noului sezon, Sandik Kokusu a reușit să atragă încă o dată atenția fanilor în mediul online. A obținut un rating foarte bun în cel de-al 7-lea episod și a fost dezvăluit faptul că este o poveste cu adevărat de succes. A ajuns pe locul 3 în top.

Özge Özpirinççi continuă să-și surprindă fanii cu rolul din Parfumul mamei – Sandik Kokusu

Serialul care îi aduce pe Özge Özpirinçci și Demet Akbağ în rol principal a reușit să aibă un impact puternic și în mediul online. Nu a scăpat interesului faptul că episodul 7 a adus în atenția fanilor momentele dificile în ceea ce le privește pe Filiz și Karsu, personajele principale. Viața fiicei și a mamei a reușit să aducă emoție pe micile ecrane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atilla pornește un incendiu în fabrica lui Reha. Ceea ce se va întâmpla cu episodul următor este deja o curiozitate pentru toată lumea. Reha află că fabrica ia foc și se îndreaptă către poliție. Aceștia întreabă dacă a exista vreodată vreo legătură cu Hasan Bașkaya. Unul dintre cele mai proeminente nume din mafia turcească și tatăl lui Atilla. Reha nu-și revine din șoc și ceea ce se va întâmpla în continuare este curios pentru fani.

În ceea ce o privește pe faimoasa actriță care a jucat și rolul principal în Femeie în înfruntarea destinului, aceasta a răspuns întrebărilor fanilor din mediul online. Aceștia au fost curioși să afle ce altă zodie i-ar fi plăcut vedetei să aibă.

“Dacă ai fi născută încă o dată, ți-ar plăcea să fii rac sau pești?”, întrebare la care actrița a răspuns într-un mod foarte amuzant și a precizat astfel: „Este ok dacă nu sunt născută deloc?” Căsătorită cu actorul Burak Yamanturk, aceasta a devenit mămică pentru prima oară atunci când a adus-o pe lume pe fiica Mercan.

Care au fost dorințele faimoasei Özge Özpirinççi înainte de a naște

Înainte de a devenit mămică pentru prima oară, vedeta din Femeie în înfruntarea destinului și-a dorit să aibă o fiică în zodia Săgetător. A menționat că nativii Scorpion au fost multe laturi întunecate. Se pare că dorințele sale au fost ascultate, iar micuța Mercan s-a născut pe 29 noiembrie, fiind astfel zodia Săgetător.

De asemenea, a menționat că nu-și dorește un al doilea copil. A găsit o explicație pentru care Mercan va fi întotdeauna unica fiică la părinți. A devenit mămică pentru prima oară în urmă cu doi ani, chiar dacă în trecut această posibilitate îi era străină.

“Nu ne grăbim atunci când vine vorba despre copii. Uite, eu și Burak am făcut asta în 10 ani de relație. Există timp pentru asta.”, a transmis actrița. Cunoscută pentru rolul său din Femeie în înfruntarea destinului, actrița s-a născut pe 1 aprilie 1986 în Istanbul. A jucat în nenumărate piese de teatru, seriale și filme și în continuare este o vedetă adorată de fani. A recunoscut că a fost nevoită să-și vopsească părul pentru cel mai nou rol al său, însă acest lucru nu o deranjează la momentul actual.

În articolul

Özge Özpirinççi continuă să-și surprindă fanii cu rolul din Parfumul mamei – Sandik Kokusu. Serialul are succes în țara natală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x