Özge Yağız publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie mini, roșie. Ce stil abordează vedeta

Publicat pe 11.12.2023 la 14:04 Actualizat pe 11.12.2023 la 15:05

Özge Yağız a participat în cadrul Harper Bazaar Awards și a surprins cu ținuta sa. Actrița din Jurământul s-a lăsat fotografiată într-o rochie minie, roșie.

actrița poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Özge Yağız publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie mini, roșie

Instagram

Özge Yağız s-a născut în 1997 și a devenit cunoscut în lumea întreagă datorită rolului său din Jurământul. A urmat apoi producția Baba, acolo unde a ținut să demonstreze că talentul său este fără margini. Succesul seriei Safir a adus-o încă o dată în atenția tuturor.

Özge Yağız publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie mini, roșie

În serialu Safir joacă alături de actorii Ilhan Șen și Burak Berkay Akgul. S-a zvonit că acesta ar fi motivul pentru care s-ar fi despărțit de Gokberk Demirci. Suportul pe care l-a primit întotdeauna din partea fanilor s-a văzut fără doar și poate în toate proiectele sale, iar în prezent continuă să crească pe plan profesional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin din cadrul a două evenimente foarte importante în lumea showbiz-ului din Turcia. Este vorba despre Pantene Golden Butterfly Awards și Harper Bazaar Awards.

Citește și: A avut loc cea de-a 49-a ediție a Pantene Golden Butterfly Awards. O noapte inedită pentru actorii din Turcia

Dacă în cazul primului eveniment vorbim despre o ținută de culoare albă, în ceea ce privește cel de-al doilea, vorbim despre o rochie roșie.

“Minunăție”, “Ești frumoasă”, “Fără comentarii”, “Regina culorii roșu”, au fost câteva dintre comentarii. Absolventă a Bașkent University, înainte de a deveni actriță a lucrat ca dietician. Joacă în prezent în cadrul seriei Safir, acolo unde interpretează rolul Feraye. Printre cei care fac parte din distribuție se numără İlhan Şen , Özge Yağız , Burak Berkay Akgül , İpek Tuzcuoğlu , Erkan Bektaş , Müfit Kayacan , Nur Yazıcı , Can Bartu Arslan , Gizem Sevim , Münir Can Cindoruk.

În ceea ce privește traiectoria personajului Feraye, aceasta va avea de trecut o perioadă foarte dificilă din viața ei. Ce s-a întâmplat în episodul 15.

Ce s-a întâmplat în episosul 15 din serialul Safir cu Özge Yağız

După ce Yaman și Ateș se confruntă în urma unei discuții legate de Feraye, Yaman este rănit. Cu toate acestea, nu descoperă cine a fost persoana care l-a împușcat. Astfel, soarta tinerei Feraye pare să se schimbe într-o clipă. Încearcă să facă tot posibilul pentru a fi împotriva lui Bora, responsabil de pierderea copilului său.

Citește și: Tolga Mendi din Jumătatea mea mai bună spune că personajul său Selim îi seamănă în totalitate. Ce a declarat actorul turc

A jucat în serialul Jurământul între 2019 și 2022, în Jumătatea mea mai bună în 2020, Baba în 2022 și Safir în 2023. A format un cuplu cu Gokberk Demirici pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare Jurământul.

După o lungă perioadă de relație, cei doi au decis să se despartă, însă s-au regăsit din întâmplare și au decis să-și mai ofere o șansă. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu a avut o durată prea mare de viață. S-a zvonit că Ozge Yagiz și-ar fi înșelat partenerul cu noul coleg de platou, însă declarațiile sale au venit ca să lămurească totul. Filmările pentru serialul Safir au loc în prezent în Capadoccia, acolo unde actorii se află deja de o perioadă de timp și cu fiecare ocazie pe care o au vorbesc despre frumusețea locului.

În articolul

Özge Yağız publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie mini, roșie. Ce stil abordează vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x