Özge Yağız și İlhan Şen, noul cuplu de pe micile ecrane. Cine este actorul care îi va fi alături protagonistei din Jurământul

Publicat pe 19.07.2023 la 17:48 Actualizat pe 19.07.2023 la 19:44

Özge Yağız urmează să revină pe micile ecrane într-un nou serial turcesc. Vedeta va juca alături de İlhan Şen cu care va crea noul cuplu de pe micile ecrane.

Özge Yağız poartă o bluză neagră cu buline albe și are părul desprins, coafat pe spate

Özge Yağız și İlhan Şen, noul cuplu de pe micile ecrane

Happy Channel

Pregătirile pentru sezonul 2023-2023 continuă și unul dintre serialele mult așteptate pe micile ecrane este Safir ( Sapphire).

Özge Yağız și İlhan Şen, noul cuplu de pe micile ecrane

Serialul Safir îi va aduce pe İlhan Şen și Özge Yağız ca și cuplu, fiind unul dintre cele mai remarcabile proiecte din ultima vreme. Filmările pentru noua serie creată de o companie din Turcia este așteptată a începe în curând. Ideea seriei va reflecta fără doar și poate atmosfera din Cappadocia, ceea ce cu siguranță va atrage atenția publicului încă de la început.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numele faimoasei Özge Yağız a fost asociată cu seriale precum Jurământul și Baba și ulterior a primit nenumărate oferte de lucru. O perioadă extrem de entuziastă începe pe plan profesional pentru vedeta din Turcia. Printre proiectele sale se numără Sol Yanım, İçimizden Biri, Baba și Behzat Ç. Actrița se pregătește pentru seria Safir și va împărți rolul principal alături de İlhan Şen, actorul care a prins o creștere rapidă în carieră.

Citește și: Ozge Yagiz, trup fără secrete! Și-a expus formele într-un body mulat, care nu lasă loc imaginației. Imaginile au pus pe jar publicul masculin

Fanii vedetei vor lua parte la povestea lui Feraye și au început deja să-și arate entuziasmul în mediul online față de noul proiect. Prietenii virtuali sunt de părere că cei doi vor aduce armonie și frumusețe pe micile ecrane. Proiectul Safir se așteaptă a fi unul dintre cele mai surprinzătoare așteptate idei. Povestea va avea loc într-o vilă și se arată viața celor trei fii ai lui Gülsoy. Va fi o experiență cu adevărată diferită pentru Özge Yağız.

Cât despre partenerul său de platou, İlhan Şen s-a născut pe 19 decembrie 1987 în Bulgaria dintr-o familie de turci. Familia s-a a fost obligată să imigreze din Bulgaria în Turcia atunci când actorul avea doar doi ani, după cum arată site-urile din țara sa. Și-a început și finalizat studiile în Istanbul și a studiat în cadrul unei facultăți de inginerie.

Detalii despre İlhan Şen, noul coleg de platou al faimoasei Özge Yağız

Finalist al unei competiții de modele în 2008, a fost selectat pentru concursul Cel mai bun model în costum de baie. În 2009, a fost selectat cel mai bun model al Turciei. A reprezentat Turcia în Bulgaria în cadrul competiției Cel mai bun model din lume. După o lungă perioadă în care a practicat modelingul, și-a început cariera de actor.

Citește și: Ozge Yagiz, alături de o bună prietena. Cum își petrece timpul actrița din serialul "Jurământul"

A început drumul către actorie cu un rol în serialul Șahin Tepesi. A împărțit platourile de filmare cu Burcu Özberk în serialul Aşk Mantık Revenge. A revenit în atenția publicului în 2022 cu un rol în Love time. Actorul în vârstă de 34 de ani a reușit să ajungă în scurt timp în atenția publicului cu noua sa imagine.

Printre proiectele în care s-a implicat s-au numărat Mehmed: Conqueror of a Cihan, Bandit Does Not Rule the World, Ramo, I Waited Too Long for You și We Are Like This. A împărțit platourile de filmare cu Deniz Işın în Sevgi Tepesi. Selahaddin Eyyubi este o altă serie în care actorul s-a afișat pe micile ecrane. O serie digitală care cu siguranță a încântat fanii de pretutindeni.

În articolul

Özge Yağız și İlhan Şen, noul cuplu de pe micile ecrane. Cine este actorul care îi va fi alături protagonistei din Jurământul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x