Prima apariție a lui Julián Gil după operația suferită. Actorul suferă de cancer de piele. Ce a declarat

Publicat pe 01.12.2023 la 14:42 Actualizat pe 01.12.2023 la 15:39

Actorul „El Maleficio” a făcut prima apariție publică la doar o zi după ce a suferit o intervenție chirurgicală în care i s-a îndepărtat o tumoare.

Julián Gil

Profimediaimages.ro

La o zi după ce a dezvăluit că a fost diagnosticat din nou cu cancer de piele, Julián Gil a reapărut public pentru a vorbi despre momentle prin care trece, după ce a fost operat. Actorul din El Maleficio a împărtășit cu fanii din mediul online că din cauza antecedentelor sale l-au avut întotdeauna într-o constantă observație.

În compania Valeriei Marín, logodnica sa, actorul 'El Maleficio' a vorbit deschis despre extracția recentă, după ce a fost diagnosticat cu o nouă leziune tumorală din cauza expunerii la soare.

La doar un an de când a dezvăluit că nu mai are cancer, Julián Gil și-a anunțat fanii pe 28 noiembrie că a fost diagnosticat încă o dată cu aceeași boală: „M-am operat ieri"

„M-am operat ieri, aceasta este prima etapă. Doctorul mi-a dat voie să plec, evident cu prudență. Astăzi am stat toată ziua în pat, dar sunt bine și bine dispus”, a împărtășit el în emisiunea „Despierta America” de joi.

Julián Gil a mărturisit că acest nou diagnostic de cancer l-a speriat foarte tare. Acesta a explicat însă că, datorită controalelor constante la care este supus, medicul său a reușit să o detecteze la timp, potrivit univision.com.

Ce tratament urmează pentru cancerul de piele

Julián Gil a subliniat că „nu există metastaze” și că tratamentul lui, deocamdată, se bazează doar pe „extracție”, practic pe intervenții chirurgicale.

„Nu există chimio, a fost detectat la timp. Se tratează numai prin extracție. Am o gaură uriașă așa, dar asta e mult mai bine decât să o avem, așa că haideți să continuăm să avem grijă de noi, să fim atenți la prevenire și să fim pozitivi”, a declarat el.

„Există multe tipuri de cancer, dar al meu poate fi gestionat într-un mod mai simplu. „Știu și sunt conștient că pozitivismul și modul în care se fac lucrurile pot ajuta foarte mult, dar cancerul este întotdeauna ceva oribil”, a continuat el.

Julián Gil a dezvăluit care este cauza cancerului de piele

Actorul a mărturisit că boala are foarte mult de-a face cu expunerea lui constantă la soare, deoarece în tinerețe nu a luat niciodată precauția de a folosi protecție solară.

„În cazul meu am abuzat foarte mult de soare de mulți ani, faptul că acum nu fac plajă nu este leacul, acum trebuie să fiu controlat la patru, cinci sau șase luni ca să nu ajung, din nou, pentru că plătesc facturile. Consecințele abuzului pe care l-am făcut expunându-mă la soare și a nu avea grijă de pielea mea de atâția ani”, a conchis acesta.

Lupta ta împotriva cancerului de piele

Julián Gil a fost diagnosticat cu cancer de piele în 2020. Interpretul în vârstă de 53 de ani a fost supus unei intervenții chirurgicale în care i s-a îndepărtat „o aluniță mică” de pe piept.

De atunci, actorul a fost în permanentă asistare medicală, deoarece din cauza „soarelui excesiv” la care a fost expus ani de zile, acum are o probabilitate mare de a continua să dezvolte cancer de piele.

Potrivit Gisela Montoya, specialist care îl tratează pe actor, această nouă apariție a cancerului nu este aceeași pe care a tratat-o ​​în 2020, ci mai degrabă una complet diferită.

În articolul

Prima apariție a lui Julián Gil după operația suferită. Actorul suferă de cancer de piele. Ce a declarat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x