Primele imagini cu Aras Bulut İynemli în rolul lui Atatürk. Actorul a oferit noi declarații despre proiect

Publicat pe 30.08.2023 la 12:35 Actualizat pe 30.08.2023 la 13:24

Aras Bulut İynemli joacă cel mai important rol din viața sa în pielea lui Atatürk. A publicat primele imagini din ce mai nou proiect profesional.

Aras Bulut İynemli poartă un tricou alb și zâmbește

Primele imagini cu Aras Bulut İynemli în rolul lui Ataturk

Happy Channel

Atatürk va fi difuzat pe micile ecrane ca un film în trei părți. Cu toate că a fost anulat de pe una dintre platformele de streaming unde trebuia difuzat, a creat o serie de controverse.

Primele imagini cu Aras Bulut İynemli în rolul lui Atatürk

Chiar Aras Bulut İynemli a vorbit personal despre această problemă, însă în prezent filmul va fi difuzat în trei părți. Va putea fi văzut doar de fanii din Turcia, ceea ce îi va diminua expunerea. Actorul din Legea familiei a decis să lasă un mesaj special în această direcție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“El s-a născut în 1881, el va trăit întotdeauna. Pasiunea marelui nostru erou care a crescut o națiune va rămâne întotdeauna cu noi. Am creat un film. Am încercat să trăim și să exprimăm ideile și sentimentele lui. A fost marele nostru țel pentru a-l face mândru și a ne mândri cu munca noastră. Atunci, acum și în viitor, mereu Atatürk.”, a scris Aras Bulut İynemli pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Aras Bulut İynemli vorbește despre proiectul Atatürk. Care este motivul pentru care nu va mai fi difuzat pe una dintre platformele digitale

Are peste 10 milioane de prieteni virtuali și peste 400 de fotografii și filmulețe postate. În videoclipul de prezentare al filmului ce îl aduce în fața fanilor în rolul lui Atatürk este îmbrăcat în uniformă, așa cum a fost odată și conducătorul Turciei.

“Ai jucat grozav, abia așteptăm să-l vedem pe tot”, “Arată foarte bine”, „Nu ar fi trebuit să rămâi tăcut”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. A primit peste 16 mii de comentarii în cadrul prezentării filmului, un proiect mult așteptat. Aras Bulut İynemli a ținut să lămurească problema difuzării proiectului în care s-a implicat.

A trimis o scrisoare jurnalistului turc Ahmet Hakan, acolo unde a explicat tot ceea ce l-a deranjat cu privire la filmul în care joacă rolul de protagonist, fapt ce l-a pus încă o dată sub lumina reflectoarelor.

Aras Bulut Iynemli i-a răspuns jurnalistului Ahmet Hakan printr-o scrisoare

Ahmet Hakan l-a judecat live pe celebrul actor pentru faptul că nu a luat o atitudine sfidătoare cu privire la problema difuzării noi producții.

“Cred că atunci când actorii sunt atrași să vorbească în afara filmului, asta înseamnă că mesajul producției respective o să se piardă.”, a spus actorul. În ceea ce privește răspunsul împotriva lui Ahmet Hakan, actorul a mărturisit că își va apăra proiectul întotdeauna.

Citește și: Când va avea premiera serialul Atatürk cu Aras Bulut Iynemli în rol principal. Detalii despre mult așteptata producție

“Atunci când am primit proiectul am zis să fiu sincer și să-l portretizez cât mai bine, să dau tot posibilul. Faptul că am început să-l cunosc pe Atatürk a deschis multe portițe pentru tineretului din Turcia ca și mine.”, a punctat acesta. Născut pe 25 august 1990 în Turcia, a jucat un rol în Legea familiei. Este unul dintre cei mai talentați actori ai țării sale. De asemenea, este unul dintre cei mai bogația actori.

A format un cuplu cu Bige Önal, actrița din Dragostea plutește în aer. Provine dintr-o familie de artiști și este recunoscut pentru rolul din Insider, Maral și Times goes by. Cu toate că în ultima perioadă a fost absent din mediul online, s-a întors pentru a-și promova noul serial.

În articolul

Primele imagini cu Aras Bulut İynemli în rolul lui Atatürk. Actorul a oferit noi declarații despre proiect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x