Rămân sau nu actorii principali Serkan Çayoğlu și Ayça Ayșin Turan în serialul "Kader Bağları" (Legături de destin)

Publicat pe 13.10.2023 la 19:10 Actualizat pe 13.10.2023 la 19:25

Vestea a încântat fanii! Serkan Çayoğlu și Ayça Ayșin Turan rămân în lumina reflectoarelor în cadrul proiectului serialului "Kader Bağları" (Legături de destin), difuzat în fiecare duminică seara pe Fox TV.

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayșin Turan

Profimediaimages.ro / Happy Channel

Cu toate că audiența pentru acest nou serial, ce explorează povestea de dragoste dintre Kerem și Sevda, nu este neapărat uluitoare, fani din întreaga lume și-au exprimat entuziasmul pe rețelele de socializare, exprimându-și bucuria de a-i vedea pe acești doi actori într-un cuplu pe micul ecran.

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayșin Turan rămân în lumina reflectoarelor în cadrul proiectului serialului "Kader Bağları" (Legături de destin)

Fanii lui Serkan Çayoğlu de peste tot din lume s-au arătat deosebit de interesați de acest proiect, ceea ce se reflectă în valul de mesaje postate pe rețelele de socializare. Aceste mesaje reflectă entuziasmul vizavi de noul serial și includ aprecieri elogioase pentru performanța actorului.

Serkan Çayoğlu, care revine în lumina reflectoarelor în rolul lui Kerem, un bărbat hotărât să-și protejeze iubirea și întotdeauna plin de optimism, a reușit să impresioneze din nou mulți dintre admiratorii săi.

"Îmi redescopăr dragostea pentru Serkan, ce fel de mod este acesta de a-ți proteja iubirea?" Comentariile fanilor actorului care adaugă: "Îmi amintesc de vremurile lui Kiraz Mevsimi (Sezonul cireșelor)" dovedesc că serialul "Kader Bağları" a fost primit cu brațele deschise de către public, potrivit seriesturkish.com.

Cu toate acestea, trebuie să subliniem că serialul a întâmpinat dificultăți în ceea ce privește audiența și nu a înregistrat o creștere semnificativă a ratingurilor în cel de-al doilea episod.

În articolul

Rămân sau nu actorii principali Serkan Çayoğlu și Ayça Ayșin Turan în serialul "Kader Bağları" (Legături de destin)

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x