Scandalurile avute de Özcan Deniz cu fosta soție. Ce acuzații grave i-a adus Feyza Aktan, femeia cu care are un copil

Publicat pe 26.04.2024 la 21:30 Actualizat pe 26.04.2024 la 21:47

Özcan Deniz a fost căsătorit de două ori până să o cunoască pe actuala soție. Dacă de prima parteneră s-a despărțit pașnic, al doilea divorț a fost cu scandal.

Özcan Deniz a fost căsătorit de două ori până să o cunoască pe actuala soție. Dacă de prima parteneră s-a despărțit pașnic, al doilea divorț a fost cu scandal.

Profimediaimages.ro

Feyza Aktan, singura femeie care i-a dăruit un copil lui Özcan Deniz, a făcut acuzații grave la adresa îndrăgitului actor.

Scandalurile avute de Özcan Deniz cu fosta soție. Ce acuzații grave i-a adus Feyza Aktan, femeia cu care are un copil

Özcan Deniz și Feyza Aktan au devenit soț și soție în martie 2018. Ei au divorțat după doar cincisprezece luni de căsnicie și au împreună un băiețel, Kuzey. A fost o despărțire cu scandal.

Aktan a susținut că Özcan Deniz a înșelat-o atunci când erau împreună și că, atunci când a vrut să plece din căminul conjugal, a închis-o în cameră și a amenințat-o cu moartea.

Feyza Aktan a depus plângerea la Procuratura șefă din Istanbul, susținând că a fost victima violenței domestice și a cerut pedepsirea fostului soț, pe care l-a acuzat că i-a produs mai multe răni.

În urma plângerii, a fost intentat un proces împotriva lui Özcan Deniz sub acuzația de "vătămare corporală", cerând o pedeapsă cu închisoarea de până la 1 an și 6 luni.

În plângere se explică faptul că Özcan Deniz a fost violent fizic cu Feyza Aktan în timp ce se aflau cu mama ei într-o vacanță în Göcek, în iunie 2018.

Actorul ar fi avut un comportament violent și în timpul vacanței lor în Germania, în iunie 2019. Özcan Deniz ar fi bătut-o pe Feyza Aktan în prezența surorii sale, se arată în declarație.

Pe de altă parte, Özcan Deniz a declarat în cererea sa adresată instanței că acuzațiile lui Feyza Aktan nu au fost susținute de nicio dovadă și a cerut respingerea cazului și, implicit, achitarea sa.

Cum a pierdut Özcan Deniz custodia fiului său

După începerea procesului de custodie, actorul Ozcan Deniz a mai trecut printr-un incident, atunci când a vrut să își vadă fiul și a fost împiedicat de fosta soție, Feyza Aktan.

În acel moment, fosta parteneră a reacționat extrem de violent și a iscat un mare scandal în față casei sale. Femeia i-a rupt tricoul într-o ieșire nervoasă și l-a provocat pe fostul soț să reacționeze și el destul de violent. Toată scenă a fost filmată de camerele de supraveghere.

„Incidentul acesta nu e singular, așa ceva s-a mai întâmplat de nenumărate ori. În casa în care stăteam înainte, a venit și a atacat din senin dădaca. Nu degeaba încerc să-l iau pe băiatul meu de lângă ea. Încerc să o împiedic să-l folosească pe copilul meu ca o armă și să nu-i fure și mai mult viitorul copilului”, s-a justificat la acea vreme Özcan Deniz.

Ulterior judecătorii au decis să acorde custodia micuțului Kuzey mamei lui. Mai târziu, instanța a hotărât și achitarea lui Ozcan Deniz în procesul intentat de fosta lui soție, fiind declarat nevinovat.

În articolul

Scandalurile avute de Özcan Deniz cu fosta soție. Ce acuzații grave i-a adus Feyza Aktan, femeia cu care are un copil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x