Sebastián Rulli cere ajutorul fanilor în mediul online. Ce problemă a întâmpinat actorul și cum s-a lăsat fotografiat

Publicat pe 08.09.2022 la 19:46 Actualizat pe 08.09.2022 la 20:28

Sebastián Rulli cere ajutorul fanilor în mediul online. Ce problemă a întâmpinat actorul și cum s-a lăsat fotografiat.

Sebastián Rulli poartă o cămașă albastră și un sacou albastru

Sebastián Rulli

Getty Images

Sebastián Rulli și-a surprins cei peste 11 milioane de urmăritori din mediul online atunci când le-a cerut ajutorul într-o problemă destul de cunoscută printre cei care merg foarte des la plajă. Se pare că actorul a petrecut foarte mult timp în vacanță și s-a bronzat excesiv.

Sebastián Rulli cere ajutorul fanilor în mediul online

În mediul online, Sebastián Rulli este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Mexic la momentul actual. De-a lungul timpului s-a făcut cunoscut odată cu rolurile sale de macho și a reușit să se mențină pe primele locuri în topurile internaționale. De asemenea, ipostazele alături de partenera sa Angelique Boyer au făcut de-a lungul timpul deliciul internauților.

Cea mai recentă postare a vedetei a venit în data de 7 septembrie a anului 2022, atunci când peste cei 11 milioane de urmăritori au asistat la cererea sa. Acesta a cerut ajutorul și i-a întrebat cum poate scăpa de “roșeața” pe care a căpătat-o în vacanță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Pentru când cineva se bronzează prea tare, ce remediu recomandați?”, a scris actorul din telenovela “Teresa”. De asemenea, Sebastián Rulli și-a îndemnat fanii să fie cât se poate de serioși în această problemă. În realitate, actorul a purtat un costum roz pentru una dintre emisiunile în cadrul cărora a participat. Din cauza acestuia se observa mult mai proeminent bronzul de pe chipul său. Printre vedetele care s-au simțit amuzate de cerința vedetei s-a numărat și Grettel Valdez. Poncho De Nigris chiar s-a simțit dator să-și ajute amicul de pe platourile de filmare.

În luna noiembrie a anului 2016, Sebastián Rulli a mărturisit că întotdeauna s-a simțit un apropiat al modei. De altfel, pe pagina personală de socializare apare întotdeauna îmbrăcat în cele mai rafinate costume.

“Mi-a plăcut întotdeauna viața de model, îmi place să merg pe scenă, să defilez, adevărul e că m-am acomodat destul de mult cu hainele pe care le port.”, a dezvăluit actorul, potrivit Univision.com.

Sebastián Rulli se numără printre cei mai iubiți actori de telenovele

În prezent, Sebastián Rulli se declară ca fiind o persoană ce poartă vestimentații clasice, dar preferă să experimenteze atunci când este cazul.

“Prefer o pereche bună de jeanși, pantofi, o cămașă și un sacou.”, a spus actorul. S-a născut pe 6 iulie 1975 în Buenos Aires și este într-o relație cu Angelique Boyer din 2014.

În articolul

Sebastián Rulli cere ajutorul fanilor în mediul online. Ce problemă a întâmpinat actorul și cum s-a lăsat fotografiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x