Selma Ergeç din Suleyman Magnificul duce o viață personală departe de luminile reflectoarelor. În ce an s-a căsătorit vedeta

Publicat pe 23.04.2024 la 15:04 Actualizat pe 23.04.2024 la 16:00

Selma Ergeç face parte din distribuția seriei Suleyman Magnificul și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. Cu toate acestea, este discretă în ceea ce privește viața personală.

actriță pe platourile de filmare

Selma Ergeç din Suleyman Magnificul duce o viață personală departe de luminile reflectoarelor

Happy Channel

Selma Ergeç este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Face parte din distribuția seriei Suleyman Magnificul, însă viața sa personală este mereu departe de luminile reflectoarelor. De asemenea, se bucură de succes și în mediul online. Toată lumea s-a arătat curioasă despre relația sa de iubire. Se pare că vedeta s-a căsătorit în 2015.

Selma Ergeç din Suleyman Magnificul duce o viață personală departe de luminile reflectoarelor

Născută pe 1 noiembrie 1978 în Germania, este actriță, a participat în cadrul mai multor concursuri de frumusețe și este model. A devenit mămica unei fetițe în anul 2017, atunci când a dus-o pe lume pe micuța Maya. Viața s-a sa schimbat de atunci. Cei care au aflat despre partenerul său, a rămas de-a dreptul surprinși. Are peste 900 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din vacanța vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născută în Germania dintr-un tată turc și o mamă originară din Vestul Germaniei, aceasta a studiat medicina, dar și psihologia timp de 3 ani. Cu toate acestea, a început viața de model în anul 2000. Rolul care a făcut-o cunoscută pretutindeni este Ayca în comedia Yarim Elma. Ulterior a jucat în serialul Asi – Împotriva destinului împreună cu faimoasa Tuba Buyukustun și Murat Yildirim. Vorbește fluent limba germană, engleză, turcă, franceză și italiană.

Detalii despre Selma Ergec

S-a căsătorit pe 26 septembrie 2015, iar nunta a avut loc în orașul său natal din Germania. Fiica sa a venit pe lume pe data de 8 aprilie 2016. A dezvăluit în mai multe interviuri de-a lungul timpului că a optat pentru a studia artele marțiale. Cu toate că a studiat la facultate departe de Turcia, a venit în țara lui Can Yaman într-un schimb în anii de studenție.

Într-o vacanță de șase luni a observat că menirea sa nu este să devină doctor și a luat o altă decizie pe plan profesional.Este un model recunoscut și are o diplomă în acest sens. A participat ca și actriță în mai multe videoclipuri ale artiștilor cunoscuți din Turcia. Este lăudată de fani pe rețelele sociale și nu uită să interacționeze cu aceștia ori de câte ori are ocazia.

Joacă rolul Hatice în serialul Suleyman Magnificul și într-unul dintre interviuri a oferit detalii despre rutina sa zilnică. Recunoaște că nu doarme niciodată fără a se demachia și are propriile obiceiuri pe care le urmează întocmai.

În timpul liber preferă să cânte la vioară, dar și să picteze. De asemenea, ascultă jazz. Ca să-și mențină silueta recunoaște că se ferește de alimentele prăjite, dar și de dulciuri. De asemenea, despre viața privată oferă ca de fiecare dată prea puține informații. Selma Ergeç a mai jucat în producții precum Immortals în 2018, Affairs of the heart în 2014, dar și Chrysalis între 2021 și 2023.

“Draga mea”, “Te-am văzut de aproape, ce zâmbet frumos ai”, “Dragă Selma, te iubesc foarte mult”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online.

În articolul

Selma Ergeç din Suleyman Magnificul duce o viață personală departe de luminile reflectoarelor. În ce an s-a căsătorit vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x