Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ sunt îndrăgiți de fanii din lumea întreagă. Parteneriatul lor profesional a ajuns și în Spania

Publicat pe 17.04.2024 la 14:59 Actualizat pe 17.04.2024 la 15:29

Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri pe micile ecrane. Actorii au ajuns să fie preferați și de fanii din Spania. Ce arată presa din Turcia.

actori stau unul lângă celălalt

Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ sunt îndrăgiți de fanii din lumea întreagă

Instagram

Noi seriale de succes sunt adăugate în palmaresul actorilor. Este vorba despre Aile ( Family) care a reușit să impresioneze cu episodul 30. Cei doi actori care joacă rolurile de protagoniști sunt acum îndrăgiți de fanii din toată lumea. Povestea a devenit un subiect de interes în Spania.

Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ sunt îndrăgiți de fanii din lumea întreagă

În anii ce-au trecut, interesul publicului pentru serialele turcești a crescut. Este vorba și despre povestea din Aile . Astfel, proiectl se continuă și are unele dintre cele mai bune cifre la momentul actual. Nu ar fi greșit să punctăm faptul că Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya sunt astăzi iubiți în toată lumea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numele faimoasei actrițe a apărut constat în social media. S-a aflat că formează un cuplu și această situație a avut fără doar și poate un impact asupra internauților. Recent, comediantul turc Cem Yilmaz a făcut o referință care, se crede, este chiar despre vedeta în cauză. Aceasta a ajuns încă o dată subiect de discuție datorită ținutei pe care a purtat în cadrul GQ Global Creativity Awards, ce a avut loc la New York.

Citește și: Cine e noul iubit al lui Serenay Sarıkaya. Actrița a confirmat relația cu un cântăreț celebru

Ultima trimitere a comediantului turc a venit ca o evidență asupra decolteului pe care l-a purtat vedeta. Cem Yilmaz a mărturisit că a fost nevoit să își facă un control la ochi și astfel a aflat că pentru ochiul drept are vederea pierdută în proporție de 50%.

De asemenea, acesta a publicat o fotografie pe contul personal de Instagram care se pare că este o glumă adresată direct fostei sale partenere. Ca de fiecare dată, au fost și internauți care au judecat-o, dar și cei care au lăudat-o pentru apariția sa în cadrul evenimentului.

Momentele în care Serenay Sarıkaya și-a surprins fanii cu ținutele sale

De la ținutele simple pe care le poartă în casă, actrița a apărut ca de fiecare dată într-o rochie neagră, cu decolteu.

Și-a îndeplinit visul din copilărie, acela de a deveni o actriță recunoscută în lumea întreagă. Fosta Miss Turcia este constant aclamată de cei care o îndrăgesc și criticată de cei care au această preocupare constantă.

Toate aparițiile sale lasă un ecou de putere și lux, iar Serenay se bucură de fiecare moment la fel de simplu și eficient. Într-o rochie albă, simplă, dar cu o pereche de saboți alb cu negru în picioare, actrița s-a fotografiat într-o cabină de probă.

Pregătită pentru o plimbare în Londra, actrița a îmbrăcat ciorapi de culoare neagră, o fustă scurtă și o geacă neagră. Coafura a fost una simplă, în coc, iar ochelarii de vedere nu au lipsit din garderoba sa. Mănușile au reprezentat un accesoriu esențial. Coco Chanel și-a întâlnit muza în viață și aceasta este fără doar și poate actrița de origine turcă.

Într-o altă apariție o vedem într-o rochie scurtă, neagră, dar și un pulover alb cu negru ce îi lasă în evidență picioarele lungi. De asemenea, rochiile negre i se potrivesc mănușă și de fiecare dată când are ocazia poartă ținutele specifice preferințelor sale. Indiferent dacă alege să poarte machiaj sau nu, efectul este același.

În articolul

Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ sunt îndrăgiți de fanii din lumea întreagă. Parteneriatul lor profesional a ajuns și în Spania

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x