Serialele Șerbet de afine și Un munte de inimi au fost cele mai de succes producții ale acestui sezon. Despre ce este vorba

Publicat pe 18.12.2023 la 12:49 Actualizat pe 18.12.2023 la 13:29

Serialul Un munte de inimi ( Gönül Dağı) a avut premiera cu cel de-al patrulea sezon în luna septembrie. A concurat alături de Șerbet de afine ( Kızılcık Şerbeti) pentru cel mai bun loc în topurile preferințelor fanilor.

actrița poartă un tricou alb și o geacă albastră, actor poartă un tricou albastru și o geacă neagră

Serialele Șerbet de afine și Un munte de inimi au fost cele mai de succes producții ale acestui sezon

Instagram/Getty Images

Noul sezon început în luna septembrie a adus în atenția fanilor seriale de succes. Printre acestea se numără Un munte de inimi ( Gönül Dağı) și Șerbet de afine ( Kızılcık Şerbeti).

Serialele Șerbet de afine și Un munte de inimi au fost cele mai de succes producții ale acestui sezon

Printre actorii care fac parte din distribuția seriei Un munte de inimi ( Gönül Dağı) se numără Berk Atan, Semih Ertürk și Cihat Süvarioğlu. Este deja la cel de-al patrulea sezon, însă Șerbet de afine ( Kızılcık Şerbeti) a venit din urmă cu o poveste puternică și o distribuție de excepție. Producătorii au găsit suportul telespectatorilor încă de la început. Cu cât se apropie mai mult finalul anului, putem observa cu ușurință faptul că cele două producții au avut cifre spectaculoase, arată seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șerbet de afine și Un munte de inimi au fost cele mai de succes producții ale acestui sezon. Au reușit fără doar și poate să se diferențieze față de alte povești. În ceea ce o privește pe Sıla Türkoğlu, protagonista din Șerbet de afine, a reușit să rămână încă o dată în atenția tuturor cu cel mai recent interviu.

Citește și: Imaginea cu Sıla Türkoğlu pe care puțini au văzut-o până acum. Așa arăta înainte de celebritate

Joacă rolul Doğa și fanii din mediul online țin să o sfătuiască ce pași să urmeze pentru următoarele episoade. Astfel, în cadrul celui mai recent interviu de pe covorul roșu, Sıla Türkoğlu s-a aflat în imposibilitatea de a refuza răspunsurile. A îmbrăcat o rochie neagră cu alb și se pare că simplitatea a continuat să-și spună cuvântul.

“Simplă, dar stilată.”, “Ești foarte frumoasă”, “Totul este minunat”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor, arată mynet.com. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată într-o ținută sport, grație campaniei pe care o reprezintă și a cărei imagine este.

Vești pozitive pentru serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu

După ultimul episod difuzat, serialul a reușit să crească în ceea ce privește preferințele fanilor. Se zvonește că totul are legătură cu Müjde Uzman care apare pe micile ecrane cu personajul Alev în Șerbet de afine.

Aceasta ar avea o relație în viața reală cu Müjde Uzman, un alt actor din cadrul aceleiași producții. Astfel, personajele Alev și Abdullah au reușit să aducă serialul acolo unde și-au dorit producătorii cu adevărat. Printre numele care fac parte din distribuție se numără Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Barış Kılıç, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Feyza Civelek, Doğukan Güngör, Settar Tanrıöğen și Sibel Taşçıoğlu, arată aksam.com.tr.

Cu toate speculațiile, a fost Müjde Uzman cea care a ținut să lase un mesaj pe propria pagină de socializare și să elimine orice speculație legată de viața sa amoroasă.

“Ați depășit orice limită! Sunteți nepoliticoși. Viețile oamenilor nu sunt jucării. Sunteți imorali. Unii cred în noi, unii merg să muncească pentru a spăla păcatele celorlalți.”, a scris vedeta în cadrul instastory. Nu este pentru prima oară când o astfel de idee legate de idile pe platourile de filmare sunt discutate pe internet.

În articolul

Serialele Șerbet de afine și Un munte de inimi au fost cele mai de succes producții ale acestui sezon. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x