Serialul ”Kirli Sepeti” cu Halil Ibrahim Ceyhan s-ar apropia de final din cauza audiențelor slabe. Ce i se reproșează actorului

Publicat pe 08.05.2024 la 17:33 Actualizat pe 08.05.2024 la 17:51

Conducerea postului de televiziune care difuzează ”Kirli Sepeti” a pus gând rău producției în care joacă Halil Ibrahim Ceyhan.

Conducerea postului de televiziune care difuzează ”Kirli Sepeti” a pus gând rău producției în care joacă Halil Ibrahim Ceyhan.

Instagram

Se pare că audiențele slabe i-au făcut pe șefi să ia decizia de a încheia serialul ”Coșul de rufe”, care inițial a avut mare succes în rândul telespectatorilor.

Citește și: Vești bune pentru Mert Yazıcıoğlu. Ce reușită a obținut recent fostul iubit al Afrei Saraçoğlu

Serialul ”Kirli Sepeti” cu Halil Ibrahim Ceyhan s-ar apropia de final din cauza audiențelor slabe. Ce i se reproșează actorului

Serialul ”Kirli Sepeti” (”Coșul de rufe”) s-ar apropia de final din cauza audiențele obținute. Conducerea postului Now, pe care este difuzată producția în fiecare duminică, nu vede cu ochi buni cifrele slabe, așa că ar fi luat decizia ca episodul 31 să fie ultimul al seriei.

Jurnaliștii turci scriu că telespectatorii critică serialul ”Coșul de rufe”, din distribuția căruia fac parte Ayça Bilgöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Melisa Döngel, Aleyna Özgeçen, Serkay Tütüncü și Halil İbrahim Ceyhan.

Serialul ”Kirli Sepeti” (”Coșul de rufe”) a început sezonul cu audiențe foarte bune, reușind să impresioneze publicul pentru o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea, se pare că producția a căzut în dizgrație după recentele pierderi de audiență și este aproape de final.

Citește și: Ce scrie presa turcă despre sezonul doi al serialul ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Laude pentru Afra Saraçoğlu

Fanii lui Halil İbrahim Ceyhan, care interpretează personajul Murat în serial, critică faptul că actorul, de la care se așteaptă să participe mai mult la proiect, rămâne în plan secund. În ”Kirli Sepeti”, Halil İbrahim Ceyhan și Melisa Döngel au lucrat mult împreună prin intermediul personajelor Murat și Aylin.

Unii fani ai serialului „Kirli Sepeti” au susținut încă de la început că lui Halil İbrahim Ceyhan nu i s-a acordat suficientă importanță în poveste și că personajul Murat ar trebui să fie mai implicat în poveste.

Multe critici au fost făcute pe rețelele de socializare din acest motiv, iar postările au fost făcute frecvent pentru a trimite un mesaj scenaristului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Intriga serialului ”Kirli Sepeti” cu Halil Ibrahim Ceyhan

“Kirli Sepeti/Coșul de rufe” aduce pe ecran evenimentele trăite într-un cartier de lux, prin ochii menajerelor, iar totul va începe cu sinuciderea menajerei pe nume Meryem și ancheta unui jurnalist care va schimba întregul curs.

Din distribuție mai fac parte: Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Serhat Kılıç, Aleyna Özgeçen, Bestemsu Özdemir, Deniz Sarıkaş și Billur Melis Koç.

Citește și: Alina Boz și Umut Evirgen rup tăcerea după ce s-a spus că divorțează după câteva luni de mariaj. Primele lor reacții

În articolul

Serialul ”Kirli Sepeti” cu Halil Ibrahim Ceyhan s-ar apropia de final din cauza audiențelor slabe. Ce i se reproșează actorului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x