Silvia Navarro i-a fost infidelă unui fost partener cu o rudă a acestuia. Ce a declarat recent vedeta

Publicat pe 19.12.2023 la 11:59 Actualizat pe 19.12.2023 la 12:30

Într-un interviu recent, actrița de telenovele a vorbit despre fostele relații și a punctat că în trecut i-a fost infidelă unui partener chiar cu o rudă a acestuia. Cum a continuat povestea.

actrița poartă o rochie verde cu mâneci lungi

Silvia Navarro i-a fost infidelă unui fost partener cu o rudă a acestuia

Getty Images

Silvia Navarro nu ezită să vorbească dspre viața personală și cel mai recent interviu i-a adus mai multe comentarii negative din partea fanilor în mediul online. Vedeta a dezvăluit că i-a fost infidelă unui fost partener chiar cu o rudă a acestuia.

Silvia Navarro i-a fost infidelă unui fost partener chiar cu o rudă a acestuia

Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din telenovele și de cele mai multe ori nu ezită să vorbească despre viața personală cu jurnaliștii. Cei mai mulți dintre fani cunosc deja istoria sa amoroasă, însă recent a apărut o nouă poveste care a reușit să-i surprindă pe internauți, arată tvnotas.com.mx. În prezent, vedeta se află în cadrul promovării noii pelicule și a fost invitată astfel în cadrul emisiunii La caminera, acolo unde a răspuns mai multor curiozități.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Silvia Navarro a punctat că în trecut i-a fost infidelă fostului partener chiar cu un membru al familiei. Acest moment a venit la scurtă vreme după ce jurnaliștii au lansat curiozitatea. A adus zâmbete pe chipurile celor prezenți în studio, însă a ridicat nenumărate semne de întrebare pe rețelele sociale.

Citește și: Silvia Navarro apare ținându-și fiul de mână pe covorul roșu. Prima apariție a micuțului a surprins pe toată lumea

Pe pagina personală de instagram are peste 3 milioane de prieteni virtuali și a publicat până în prezent peste 400 de fotografii și filmulețe. La scurtă vreme după confesiune, prezentatorii emisiunii i-au cerut să elaboreze situația și Silvia Navarro chiar a acceptat.

“Cred că am fost eu cea care a intrat în familie. Iertați-mă, băieți. Eu eram foarte tânără. Iubitul meu mi-a închis telefonul și mi-e nu mi-a convenit. Atunci am început să umblu cu vărul lui.”, a declarat actrița. Silvia Navarro a punctat că toată situația s-a întâmplat din cauza nervilor și a recunoscut că telenovelele îi învață să practice răzbunarea. Într-un final a recunoscut că nu a ieșit nimic pozitiv din această situație, însă s-a justificat prin captul că era “foarte tânără” și de aceea a făcut acel gest. În prezent nu ar mai proceda în același fel. Confesiunea vedetei i-a luat prin surprindere pe mulți, însă aceștia i-au mulțumit pentru sinceritate.

Care este motivul pentru care Andrea Legarreta și Silvia Navarro s-au certat

Silvia Navarro a participat în cadrul show-ului Hoy, acolo unde a ținut să promoveze filmul Familia nacional, o comedie realizată de Marcelo Tobar. Actrița a avut parte de un interviu de doar 1 minut și jumătate, motiv pentru care a avut loc cearta cu Andrea Legarreta, arată debate.com.mx.

Născută pe 14 septembrie 1978 înMexic a devenit cunoscută pentru telenovele precum My corazon es tuyo, Manana es para siempre și altele. Printre actorii care i-au fost alături pe platourile de filmare s-au numărat Jorge Salinas, Cristian de la Fuente sau Gerardo Casanova.

În articolul

Silvia Navarro i-a fost infidelă unui fost partener cu o rudă a acestuia. Ce a declarat recent vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x