Tatăl faimoasei Cansu Tosun trăiește o poveste de dragoste cu mama unei alte actrițe. Despre cine este vorba

Publicat pe 21.02.2024 la 18:33 Actualizat pe 21.02.2024 la 13:37

Viața reală bate filmul și aflăm că tatăl lui Cansu Tosun trăiește o poveste de iubire interzisă cu mama actriței din Shahmaran.

Cansu Tosun poartă o rochie roz, iar Serenay Sarikaya poartă o rochie neagră fără mâneci

Tatăl lui Cansu Tosun a trăit o poveste de dragoste cu mama unei alte actrițe

Getty Images

Se pare că în Turcia viața bate filmul, asta pentru că tatăl faimoasei Cansu Tosun trăiește o poveste de dragoste interzisă cu mama actriței Serenay Sarıkaya. Zvonurile au șocat întreaga comunitate, iar presa vorbește acum despre ceea ce s-a întâmplat.

Tatăl actriței Cansu Tosun trăiește o poveste de dragoste cu mama unei alte actrițe

O adevărată telenovelă s-a iscat între Kenan Tosun și Serpil Tosun, părinții faimoasei Cansu Tosun. Mama acesteia s-ar fi despărțit de soțul ei și totul s-ar fi destrămat în familie din cauza infidelității sale. Ulterior, Ümran Seyhan, mama actriței Serenay Sarıkaya a fost văzută alături de Kenan Tosun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un serial în viața reală, ceea ce nimeni nu ar fi crezut posibil. Într-un timp foarte scurt, informațiile au fost verificate și povestea de dragoste a fost cu adevărat acceptată de toată lumea. Au fost adăugate câteva detalii șocante. Potrivit onedio.com, îndrăgostiții erau vecini în casa de vacanță, astfel au creat o legătură cu totul specială. De asemenea, Ümran Seyhan ar fi fost o bună prietenă a lui Serpil Tosun. Mama actriței Cansu Tosun nu a rămas în tăcere și a ținut să ofere un comentariu în mediul online.

“Totul este adevărat, îi las cu Dumnezeu”, a scris aceasta. Serpil Tosun a decis să divorțeze de Kenan Tosun, însă o nouă întorsătură a fost luată în această dragoste cu adevărat interzisă. Tatăl îndrăgitei Cansu Tosun a fost alungat din propria casă de mama acesteia. Faptul că mama actriței Serenay Sarıkaya și tatăl actriței Cansu Tosun au o relație de iubire, a venit ca o veste neașteptată pentru toată lumea.

Vedeta care joacă alături de Burak Deniz a ținut să lase un singur comentariu asupra incidentului, în timp ce se afla în cadrul unui eveniment organizat în Turcia.

“Nu ar fi corect din partea mea să vorbesc despre asta.”, a declarat actrița, arată haberler.com.

Ce spune Serenay Sarıkaya despre relația mamei sale

Mama frumoasei actrițe Serenay Sarıkaya trăiește o poveste de dragoste interzisă cu tatăl faimoasei Cansu Tosu. În timp ce vestea i-a uimit pe fani, actrița din Shahmaran nu a ținut să aducă comentarii asupra subiectului. De asemenea, Cansu Tosun s-a arătat la fel de rezervată.

“Am ales profesia asta, puteți să-mi puneți orice întrebare doriți despre meseria mea.”, a spus vedeta. Umay Seyhan este foarte îndrăgită în mediul online, acolo unde are peste 30 de mii de fani, dar și mai mult de 800 de fotografii și filmulețe publicate. Fiica sa, Serenay Sarıkaya are peste 10 milioane de prieteni virtuali, dar și peste o mie de fotografii și filmulețe publicate.

Cele mi recente dintre acestea o arată într-o rochie roz ce îi lasă la vedere abdomneul de invidiat. Nu este de mirare că este una dintre cele mai frumoase vedet din Turcia la momentul actual, dat fiind succesul pe care îl are și mama sa. Cât despre Cansu Tosun, aceasta vine cu 1 milion de fani pe contul personal de Instagram și peste 400 de fotografii și filmulețe postate. Este de asemenea o actriță îndrăgită.

În articolul

Tatăl faimoasei Cansu Tosun trăiește o poveste de dragoste cu mama unei alte actrițe. Despre cine este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x